Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

5 overraskende tips for å sovne

Å trykke på deg selv kan være løsningen.

Sliter du med å sovne når du har lagt deg?

Da er det mulig at disse tipsene kan hjelpe.

 

1. 4-7-8-teknikken

4-7-8-teknikken til Dr. Andrew Weils er en teknikk som hevder at trikset kan få deg til å sovne på under ett minutt. Her har du tipset:

Først puster du ut gjennom munnen ved å lage en «whoosh»-lyd.

1) Pust inn gjennom nesen i fire sekunder.

2) Hold pusten i syv sekunder.

3) Pust ut gjennom munnen i åtte sekunder.

4) Gjenta tre ganger.

Totalt tar det 57 sekunder å gjennomføre denne teknikken, og etter dette skal du visstnok føle deg mye trøttere og sovne lettere.

 

2. Sov som en yoga-entusiast

I yoga er det mye fokus på pusten og hvordan man skal roe ned kropp og sinn. Ifølge avisen The Telegraph vil det å tenke yoga når du skal sove hjelpe deg inn i drømmeland. Først må du ha full oppmerksomhet på å fokusere på kroppen. Først skal du fokusere på fingerspissene før du beveger tankene oppover mot armene, brystkasse og deretter nedover det ene beinet til tærne før du går opp igjen og gjør det samme med den andre siden av kroppen.

Hvis du fortsatt er våken kan du bruke pusten ved å telle nedover fra 40. Pust inn, pust ut, 40, pust inn, pust ut, 39, pust inn, pust ut, 38, og så videre.

 

3. Bruk en ekstra pute

Ja, du har helt sikkert en pute i senga som du legger hodet på, men det kan også hjelpe med en eller to puter andre steder i senga også. For eksempel så er det mange som opplever at man sovner lettere med en pute under knærne. Trives du best med å ligge på siden så kan en pute mellom knærne være et tips da dette vil bidra til mindre trykk på ryggraden og hofta, tipser The Telegraph.

 

4. Akupressur

En tradisjonell kinesisk metode for søvnløshet er akupressur som går ut på å trykke på bestemte punkter på kroppen. Det du gjør er å legge trykk på spesifikke deler av kroppen som man tror kan være med på å gjøre deg trøttere når de bli berørt. Trykk og deretter masser på de bestemte områdene.

 

5. Bruk Sleepwell Forte, som er et naturlig søvntilskudd.

Ifølge en forskergruppe hjelper urtene Humle, Sitronmelisse og Kamille deg til å sovne, alle disse urtene er ingrediensene i Sleepwell Forte, skriver The Telegraph. I tillegg inneholder Sleepwell Forte Biotin og Vitamin B12 som bidrar til normal funksjon av nervesystemet og psykologisk funksjon.

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som trygt kan brukes over tid.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.