Sleepwell Forte Magasinet

Klikk her for å bestille!

– Har aldri sovet så godt som nå

Kari (78) sliter med sterke smerter. Sleepwell Forte hjelper henne å sove godt hele natten.

– Jeg bestemte meg tidlig for at sykdommen min ikke skulle få forstyrre livsutfoldelsen. Men det er ikke alltid så lett å samle nye krefter og overskudd når søvnen uteblir, sier Kari Madland. Hun er trolig født med bindevevssykdommen, som har preget henne hele livet. Men 78-åringen har alltid vært fast bestemt på å leve livet slik hun har ønsket det.

Aktiv i lokalmiljøet

Etter en lang yrkeskarriere har Kari engasjert seg i hobbyer og frivillig arbeid. I lokalmiljøet i Suldal i Rogaland er hun godt kjent som bunadssyerske, korsanger, naturentusiast – og for innsatsen for syke eldre – for å nevne noe.

– Slike ting gir livet innhold og mening. Samtidig kan det høye aktivitetsnivået seg. Når smertene kommer, er det nok kroppens beskjed om at det har blitt for mye, sier Kari. Hun forteller at det har blitt veldig mange søvnløse netter opp gjennom årene.

Fornøyde kunder:

Fornøyde kunder


Fryktet bivirkninger

På grunn av revmatismeplagene og smertene er Kari godt kjent med reseptbelagte medisiner. Det omfatter også innsovings- og sovetabletter.

– Men jeg har aldri likt dem. Jeg føler at jeg nesten blir beruset av slike medikamenter og synes det er litt ekkelt, sier hun.

Da Kari kom over en omtale av Sleepwell Forte, ble nysgjerrigheten pirret. Hun visste på forhånd at noen urter kan ha søvndyssende effekt.

– Men at et produkt som dette skulle kunne hjelpe meg å bli kvitt søvnvanskene … nei, det var jeg skeptisk til. Men i dag er jeg veldig glad for beslutningen om å prøve Sleepwell Forte.

Testet effekten

Kari forteller at hun etter kort tids bruk merket at hun sov bedre. Kunne det være tilfeldig? Hun la bort Sleepwell Forte-tablettene en periode som en test.

– Søvnproblemene meldte seg igjen med en gang. Da skjønte jeg at det ikke var innbilning, og at dette var noe jeg måtte fortsette med. Jeg kan trygt si at jeg knapt har sovet så godt og behagelig noen gang som etter at jeg begynte med Sleepwell Forte, slår Kari fast.
Hvis hun går tom for tabletter eller glemmer dem på reiser, blir det nesten panikkartet stemning, får vi vite.

– Jeg er nesten blitt avhengig. Men dette er en god form for avhengighet. Tablettene har ingen negative bivirkninger, og jeg føler meg helt trygg – og uthvilt – når jeg bruker Sleepwell Forte. Det kan anbefales!

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 189kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte for 189,- kr, kr for 1 måneds forbruk.Gratis frakt. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneders forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr inkl. frakt i måneden. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo