Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– Har aldri sovet så godt som nå

Kari sliter med sterke smerter. Sleepwell Forte hjelper henne å sove godt hele natten.

– Jeg bestemte meg tidlig for at sykdommen min ikke skulle få forstyrre livsutfoldelsen. Men det er ikke alltid så lett å samle nye krefter og overskudd når søvnen uteblir, sier Kari Madland. Hun er trolig født med bindevevssykdommen, som har preget henne hele livet. Men hun har alltid vært fast bestemt på å leve livet slik hun har ønsket det.

Aktiv i lokalmiljøet

Etter en lang yrkeskarriere har Kari engasjert seg i hobbyer og frivillig arbeid. I lokalmiljøet i Suldal i Rogaland er hun godt kjent som bunadssyerske, korsanger, naturentusiast – og for innsatsen for syke eldre – for å nevne noe.

– Slike ting gir livet innhold og mening. Samtidig kan det høye aktivitetsnivået føre til smerter fra tid til annen. Når smertene kommer, er det nok kroppens beskjed om at det har blitt for mye, sier Kari. Hun forteller at det har blitt veldig mange søvnløse netter opp gjennom årene.

Fryktet bivirkninger

På grunn av revmatismeplagene og smertene er Kari godt kjent med reseptbelagte medisiner for søvn.

– Men jeg har aldri likt dem. Jeg føler at jeg nesten blir beruset av slike medikamenter og synes det er litt ekkelt, sier hun.

Fornøyd: Kari opplevde svært god virkning av Sleepwell.

Da Kari kom over en omtale av Sleepwell Forte, ble nysgjerrigheten pirret. Hun visste på forhånd at flere andre hadde opplevd meget gode resultater med Sleepwell Forte.

– Men at et produkt som dette skulle kunne hjelpe meg å bli kvitt søvnvanskene … nei, det var jeg skeptisk til. Men i dag er jeg veldig, veldig glad for beslutningen om å prøve Sleepwell Forte.

Testet effekten

Kari forteller at hun etter kort tids bruk merket at hun sov bedre. Kunne det være tilfeldig? Hun la bort Sleepwell Forte-tablettene en periode som en test.

– Søvnproblemene meldte seg igjen med en gang. Da skjønte jeg at det ikke var innbilning, og at dette var noe jeg måtte fortsette med.

Jeg kan trygt si at jeg knapt har sovet så godt og behagelig noen gang som etter at jeg begynte med Sleepwell Forte, slår Kari fast. Det kan varmt anbefales!

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-