Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

En bedre hverdag med jevn og uavbrutt søvn

– Jeg hadde ikke fått sove på allverdens tider, forteller Gyro Trydal Haardsgard (74). En lang periode våknet hun rundt klokken tre hver eneste natt og fikk ikke sove igjen.

Den dårlige søvnen begynte å tære på, og Gyro oppsøkte legen sin.

– Da fikk jeg innsovningstabletter som jeg prøvde en periode, men man blir jo så tung i hodet av dem dagen etter. Dessuten var jeg redd for å bli avhengig av tablettene for å kunne sove, så de sluttet jeg med, sier hun.

Gyro forsøkte også ulike kosttilskudd som skulle hjelpe, men ingenting virket. Så bestilte hun Sleepwell Forte etter å ha sett en annonse på Facebook.

Bedre søvn på under en uke

– Det tok ikke en uke engang før det begynte å hjelpe, sier Gyro. – Jeg hadde ikke forventet at det skulle virke så fort. Nå sover jeg veldig godt helt til morgenen etter.

– Jeg hadde ikke forventet at det skulle virke så fort som det gjorde, sier Gyro (74), som sover bedre ved hjelp av Sleepwell Forte.

– Jeg hadde ikke forventet at det skulle virke så fort som det gjorde, sier Gyro (74), som sover bedre ved hjelp av Sleepwell Forte.

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder kamilleblomst, sitronmelisse og humle. Disse urtene har tradisjonelt vært brukt ved stress og søvnrelaterte problemer.

Kosttilskuddet inneholder også biotin og vitamin B12, som bidrar til normal funksjon av nervesystemer. Dette har positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

En bedre hverdag

I dag har Gyro tatt Sleepwell Forte i nesten ett år.

– Jeg føler meg mye mer opplagt i hverdagen, og ikke tung i hodet, slik jeg gjorde det med innsovningstablettene, sier hun.

Med jevn, uavbrutt søvn og en sunn søvnsyklus natten gjennom, har hverdagen blitt bedre.

Jeg føler meg mye mer opplagt i hverdagen, og ikke tung i hodet, slik jeg gjorde det med innsovningstablettene, sier hun

– Hvis du går rundt og er halvtrøtt, så er det tungt. Det var veldig vondt å ikke få ordentlig søvn, sier hun.

Nå har hun kjøpt seg ny leilighet og anbefaler Sleepwell Forte til mange av de hun snakker med.

– Det fungerer i hvert fall veldig godt på meg, smiler hun.

– En dårlig rygg reduserer meg uansett en del, men hvis jeg i tillegg er søvnig og trøtt, har jeg ikke lyst til å gjøre noe. Jeg har rett og slett mer glede i hverdagen når jeg sover godt!

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.