Sleepwell Forte Bruk og dosering

En pakke Sleepwell Forte inneholder 60 kapsler og varer i 1 måned. Den anbefalte døgndosen er 2 kapsler per dag.

Anbefalt bruk ved søvnproblemer

Innta 2 kapsler samlet eller hver for seg med et fullt glass vann 1-3 timer før planlagt leggetid. Hvor lenge før leggetid kapslene bør inntas avhenger av din individuelle metabolisme, og du bør selv prøve deg frem til hva som passer akkurat deg. To timer er et godt utgangspunkt til å begynne med.

Kapslene kan inntas på tom mage eller med et meget lett måltid bestående av primært karbohydrater. Et eksempel på dette er 1-2 brødskiver med lett eller magert pålegg.

Anbefalt bruk ved stress, angst og uro

Innta 1 kapsel med et fullt glass vann straks du føler behov, overstig ikke den anbefalte døgndosen på 2 kapsler per dag. Kapselen kan inntas på tom mage eller etter et måltid. 

Sleepwell Forte er et kraftig naturlig søvnpreparat og beroligende hvor virkningen øker etter hvert med regelmessig bruk. Virkning kan forventes etter 2 uker til 3 måneders daglig bruk.

Den anbefalte døgndosen på 2 kapsler per dag bør ikke overskrides, men kan justeres dersom du føler behov for en sterkere eller svakere dose avhengig av din individuelle effekt og bruksområde.

Kontakt kundeservice og rådgivning for å sette opp et skreddersydd leveringsintervall og bruksmønster tilpasset akkurat din situasjon. Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som kan hjelpe deg med korrekt bruk av produktet. All rådgivning og kontakt med kundeservice er gratis for deg som kunde.

Sleepwell Forte anbefales for både kvinner og menn som har søvnproblemer, stresslidelser, angst eller uro. Fra alder 18 år og oppover.