Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Bedret søvnen på naturlig vis

I 2004 ble Lise Skum diagnostisert med ME og søvnforstyrrelsene som allerede var der – ble større. Etter å ha brukt reseptbelagte sovemedisiner, orket hun ikke flere bivirkninger og valgte et naturlig kosttilskudd – som hjalp!

– Kronisk utmattelsessyndrom gir mye trøtthet i seg selv. Det blir mange slitsomme dager der man orker lite. Da passer det dårlig å være utslitt på grunn av søvnmangel i tillegg.

I to år brukte hun sovetabletter utskrevet av legen, men frykten for å bli avhengig ble for stor. I tillegg var det mange bivirkninger som påvirket hverdagen negativt.

Løsningen på søvnmangelen lå i naturen

“Dette må jeg prøve, da jeg har prøvd alt annet uten at det har virket” var første tanken da hun kom over en annonse for Sleepwell Forte. Og når hun sier alt, mener hun alt.

– Jeg har virkelig prøvd alt jeg har lest om: Fra kjerringråd for søvnproblemer og ulike helsekostprodukter som urter og te, til reseptbelagte sovetabletter, forteller hun.

Derfor la hun de reseptbelagte sovepillene på hyllen, og har nå brukt det naturlige preparatet Sleepwell Forte i et års tid. Lise føler endelig at hun har en god søvnrytme.

Jeg har gode erfaringer med Sleepwell Forte. Det funker suverent

– Jeg har gode erfaringer med Sleepwell Forte. Det funker helt suverent. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å anbefale det videre

Ingen bivirkninger med Sleepwell Forte

Hun forteller videre om det gode søvnmønsteret hun har fått med Sleepwell Forte: Hun legger seg, får sove og er helt uthvilt når hun våkner om morgenen.

Naturlig preparat: Lise la de reseptbelagte sovepillene på hyllen

Naturlig: Lise får sove godt med Sleepwell

– De som har brukt reseptbelagte sovetabletter vet hvordan det er – man kan ligge å dra seg i senga ganske lenge før man faktisk våkner til liv, men slik er det ikke med Sleepwell Forte. Jeg har ikke tungt for å våkne lenger, og er kvikk hver morgen, forklarer hun.

Lise er tydelig fornøyd med å ha ekstra energi til å gjøre det hun vil i hverdagen.

Jeg har ikke tungt for å våkne lenger, og er kvikk hver morgen

– Mye av tiden min blir brukt ute i friluft. Det blir mange turer, og alltid kommer jeg tilbake med gjenstander som jeg da liker å lage kreative ting ut fra. Jeg er rett og slett en kreativ sjel, forteller hun.

– Jeg anbefaler virkelig Sleepwell Forte. Ta det fra en som har prøvd alt mellom himmel og jord – fra helsekost til apotek, avslutter Lise.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.