Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Endelig sover Oddmund (50) hele natten

– Søvnproblemene gjorde meg helt koko.

Det gjentok seg kveld etter kveld. Etter leggetid kom tankene. Planer og bekymringer for det nye firmaet kvernet rundt i hodet. Ansvaret for de ansatte tynget. Oddmund Soldal ble liggende og stirre i taket. Det ble med noen få timer søvn også i natt.

Ond sirkel

– Jeg kom ikke ordentlig inn i sovemodus og kunne bli liggende våken til klokken var både tre og fire på morgenen. Av og til sovnet jeg ganske raskt, men da våknet jeg som regel etter kort tid, forteller Oddmund Soldal fra Uskedalen i Hordaland.

Ofte sto han opp, spiste litt og la seg igjen – uten at det hjalp ham særlig mye. Etter hvert satte søvnproblemene sitt preg på firebarnsfarens hverdag. – Jeg ble helt koko, forteller Oddmund med et smil. – Søvnproblemene tærte på kreftene og overskuddet, og jeg hadde kjempetunge dager med null konsentrasjonsevne.

Vendepunktet

Oddmund forteller at søvnvanskene vedvarte i minst ti år. Han oppsøkte fastlegen sin for å få hjelp, men sovemedisinene han fikk på resept ble de stort sett liggende urørt. Oddmund fryktet bivirkningene.

En dag fortalte bekjente av Oddmund at de hadde hatt gode erfaringer med naturpreparater, som hadde hjulpet dem å overvinne søvnvansker.

– Jeg hadde ikke tenkt så mye på at det kunne finnes alternativer til legemidler, men dette pirret nysgjerrigheten. På nettet fant jeg informasjon om urter som er kjent for å ha beroligende og søvndyssende effekt, og jeg bestemte meg for å prøve Sleepwell Forte, forteller han.

Livet er lettere og bedre

Beslutningen skulle vise seg å bli svært viktig for Oddmund. Med et smil om munnen forteller han at livet endres seg da han begynte å bruke Sleepwell Forte.

– I dag er livet lettere og bedre, og jeg er ikke i tvil om det er Sleepwell Forte som skal ha mye av æren. Følelsen av å falle til ro og sove sammenhengene i mange timer er fantastisk. Og at det skjer på naturlig vis, uten bivirkninger, er helt fantastisk, sier han.

Oddmund har brukt Sleepwell Forte i omkring to år. I løpet av denne perioden har han også fått orden på arbeidshverdagen. Det betyr færre bekymringer i hverdagen.

– Færre problemer og bekymringer gir bedre søvn. Men slik jeg ser det, er det Sleepwell Forte som er den viktigste grunnen til at jeg har det så bra, sier Oddmund, som nesten har blitt avhengig av urtemedisinen sin.

– Hvis jeg går tom eller glemmer å ta tablettene når jeg er på reise, får jeg nesten panikk. Men det er en helt ufarlig form for avhengighet, smiler Oddmund. Han anbefaler andre med søvnproblemer å prøve produktet.

– Basert på min erfaring føler jeg meg sikker på at Sleepwell Forte vil kunne hjelpe andre som sliter med søvnen, sier han.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for kun 79,- GRATIS FRAKT

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Sleepwell Forte for kun 79,- i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.