Sleepwell Forte Magasinet

Klikk her for å bestille!

Endelig sover Oddmund (50) hele natten

– Søvnproblemene gjorde meg helt koko.

Det gjentok seg kveld etter kveld. Etter leggetid kom tankene. Planer og bekymringer for det nye firmaet kvernet rundt i hodet. Ansvaret for de ansatte tynget. Oddmund Soldal ble liggende og stirre i taket. Det ble med noen få timer søvn også i natt.

Ond sirkel

– Jeg kom ikke ordentlig inn i sovemodus og kunne bli liggende våken til klokken var både tre og fire på morgenen. Av og til sovnet jeg ganske raskt, men da våknet jeg som regel etter kort tid, forteller Oddmund Soldal fra Uskedalen i Hordaland.

Ofte sto han opp, spiste litt og la seg igjen – uten at det hjalp ham særlig mye. Etter hvert satte søvnproblemene sitt preg på firebarnsfarens hverdag. – Jeg ble helt koko, forteller Oddmund med et smil. – Søvnproblemene tærte på kreftene og overskuddet, og jeg hadde kjempetunge dager med null konsentrasjonsevne.

Vendepunktet

Oddmund forteller at søvnvanskene vedvarte i minst ti år. Han oppsøkte fastlegen sin for å få hjelp, men sovemedisinene han fikk på resept ble de stort sett liggende urørt. Oddmund fryktet bivirkningene.

En dag fortalte bekjente av Oddmund at de hadde hatt gode erfaringer med naturpreparater, som hadde hjulpet dem å overvinne søvnvansker.

– Jeg hadde ikke tenkt så mye på at det kunne finnes alternativer til legemidler, men dette pirret nysgjerrigheten. På nettet fant jeg informasjon om urter som er kjent for å ha beroligende og søvndyssende effekt, og jeg bestemte meg for å prøve Sleepwell Forte, forteller han.

Livet er lettere og bedre

Beslutningen skulle vise seg å bli svært viktig for Oddmund. Med et smil om munnen forteller han at livet endres seg da han begynte å bruke Sleepwell Forte.

– I dag er livet lettere og bedre, og jeg er ikke i tvil om det er Sleepwell Forte som skal ha mye av æren. Følelsen av å falle til ro og sove sammenhengene i mange timer er fantastisk. Og at det skjer på naturlig vis, uten bivirkninger, er helt fantastisk, sier han.

Oddmund har brukt Sleepwell Forte i omkring to år. I løpet av denne perioden har han også fått orden på arbeidshverdagen. Det betyr færre bekymringer i hverdagen.

– Færre problemer og bekymringer gir bedre søvn. Men slik jeg ser det, er det Sleepwell Forte som er den viktigste grunnen til at jeg har det så bra, sier Oddmund, som nesten har blitt avhengig av urtemedisinen sin.

– Hvis jeg går tom eller glemmer å ta tablettene når jeg er på reise, får jeg nesten panikk. Men det er en helt ufarlig form for avhengighet, smiler Oddmund. Han anbefaler andre med søvnproblemer å prøve produktet.

– Basert på min erfaring føler jeg meg sikker på at Sleepwell Forte vil kunne hjelpe andre som sliter med søvnen, sier han.

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 189kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte for 189,- kr, kr for 1 måneds forbruk.Gratis frakt. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneders forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr inkl. frakt i måneden. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo