Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Er du en fare i trafikken?

Søvnmangel gir deg redusert konsentrasjonsevne – og selvfølgelig slitsomme dager det er vanskelig å holde øynene oppe. Det kan være at du dupper av på jobb, eller når du kommer hjem og ligger i sofaen. Men setter du deg bak rattet i denne tilstanden, kan resultatet bli katastrofalt.

Fra januar til august i år har 82 mennesker mistet livet i trafikkulykker i Norge. Det viser tall fra Statens Vegvesen. Studier viser at overdreven trøtthet er en vanlig årsak, og i følge Transportøkonomisk Institutt sovner omtrent 100 000 norske bilførere bak rattet årlig. Faktisk har hele 44 prosent av norske bilførere en gang sovnet ved rattet.

Fra januar til august i år har 82 mennesker mistet livet i trafikkulykker i Norge

Søvnproblemer kan gi promille

Kjøring i beruset tilstand utgjør en stor del av ulykkesstatistikken, og konsekvensene av promillekjøring omfatter bot, betinget- og ubetinget fengsel eller ulike kombinasjoner av disse. Men den verste konsekvensen vil være samvittigheten for å ha tatt en annens liv.

Du ville neppe satt deg bak rattet etter å ha konsumert alkohol, så hvorfor gjøre det når du er i tåka grunnet søvnproblemene dine?

Den verste konsekvensen vil være samvittigheten for å ha tatt en annens liv

Mange opplever at de får «dagen derpå»-følelse etter for lite eller dårlig søvn. Det er ikke uten grunn – for visste du at søvnløshet kan gi deg promille? Tall fra NAF tilsier at 18 timer uten søvn gir en promille på 0,5 – noe som er godt over grensen for promillekjøring.

Søvnapné kan være årsaken

Studier viser at søvnapné er en del stor del av trøttheten – faktisk er risikoen så mye som sju ganger større for å være innblandet hvis du lider av søvnapné. Mange er udiagnostiserte og derfor uvitende om at de utgjør en fare i trafikken – både for seg selv og andre trafikanter.

Helsekrav som er fastsatt i førerkortforskriften må være oppfylt for at du skal ha rett til å kjøre motorvogn i Norge, og Helsedirektoratet jobber for å skjerpe inn rammene for dette.

Mange er udiagnostiserte og derfor uvitende om at de utgjør en fare i trafikken

Men søvn er ikke bare en viktig faktor i trafikkulykker. Stress og ulykker på arbeidsplassen kan også være konsekvenser av søvnproblemer. Å være trøtt på jobb et par ganger går som regel greit, men på arbeidsplasser som krever konsentrasjon kan det være fatalt – som for eksempel i prosessindustrien, sykehus og transport.

Sovetablettene kan gjøre deg mer trøtt

Selv om mange tror at løsningen for søvnproblemer er å få utskrevet innsovningstabletter fra legen, kan mange sovepiller dobler risikoen for trafikkulykker. Men visste du at det finnes andre alternativer for å bedre søvnkvaliteten din – helt uten bivirkninger?

Sleepwell Forte er et helt naturlig urtetilskudd som gir deg bedre innsovning og god søvnrytme. Preparatet skaper ikke avhengighet, samtidig som du er kvikk og opplagt morgenen etter.

Sleepwell Forte har hjulpet tusenvis av nordmenn med å få tilbake nattesøvnen. Nå kan du også få hjelp med søvnproblemene dine – og vite at du trygt kan sette deg bak rattet uten at du er en fare for deg selv og andre.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.