Sleepwell Forte Magasinet

Er sovemedisinen din egentlig bra for deg?

Mange tyr til reseptbelagte sovemedisiner for å få bukt med søvnproblemer. Men hvor gunstige er de for søvnen og ikke minst helsen? Unngå bivirkninger med en naturlig løsning.

Undersøkelser fra Folkehelseinstituttet viser at omtrent 15 prosent av alle voksne sliter med søvnvansker i Norge. Årsakene til søvnproblemene kan være mange, men de fleste tyr til den første løsningen de kommer på – reseptbelagte medikamenter. Hva gjør det egentlig med kroppen?

Kan være livsfarlig

Helsedirektoratet har flere ganger advart mot vanedannende sovemedisiner. Det finnes en rekke problemer knyttet til bruken av disse, og de fleste leger er tilbakeholdne med å skrive ut resept. Ved kortvarig bruk kan du oppleve følgende bivirkninger:

  • Konsentrasjonsproblemer
  • Balanseproblemer
  • Dårlig hukommelse
  • Søvnighet

Ja, det stemmer – søvnighet. Sovemidler gir nødvendigvis ikke resultatene du ønsker. Selv om du har sovet en lang natt, er det nemlig ikke slik at du vil føle deg helt uthvilt. Disse symptomene kan vare lenge, og å sette seg bak rattet kan være livsfarlig. Folkehelseinstituttet gjennomførte en undersøkelse i 2008 der de så på sammenhengen mellom vanedannende sovemedisiner og bilulykker. Det viste seg at risikoen for ulykke var opp til fire ganger større etter å ha brukt medikamenter.

Uønskede bivirkninger fra sovemedisiner

Det finnes også en rekke bivirkninger ved langvarig bruk av reseptbelagte sovemedikamenter: Du kan risikere å bli irritabel, nedstemt, føle deg likegyldig, bli glemsk og forvirret. Ved daglig bruk over tid vil kroppen venne seg til inntaket og effekten reduseres.

Det som føles som et skritt fram for å løse søvnproblemene er i realiteten to skritt tilbake

Det kan dessuten være vanskeligere å falle naturlig i søvn. Toleransen for sovemidler hemmer de søvnfremmende signalstoffene som hjernen selv fremkaller, og det kan ta lang tid før det er normalt igjen. Dersom det blir rask nedtrapping eller fullt stopp, kan abstinenssymptomer som angst, uro, skjelvinger og muskelkramper oppstå. Så det som føles som et skritt fram for å løse søvnproblemene er i realiteten to skritt tilbake.

Naturlig løsning på søvnproblemene

For Marianne Setsaa var Sleepwell Forte løsningen på søvnproblemene.

For Marianne Setsaa var Sleepwell Forte løsningen på søvnproblemene.

Tusenvis av folk har lagt de reseptbelagte, vanedannende sovemedisinene på hylla til fordel for Sleepwell Forte. En av dem er Marianne Setsaa. Etter å ha vært hos legen flere ganger, fått utredning for søvnproblemene sine og brukt medikamenter i over ti år – fikk hun nok.

– Jeg ble til slutt immun mot medisinene og bestemte meg for å slutte, men søvnproblemene fortsatte

– Jeg ble til slutt immun mot medisinene og bestemte meg for å slutte, men søvnproblemene fortsatte jo bare, sier Marianne.

Hun forteller at medikamentene gjorde henne veldig tung i hodet på dagtid, og det føltes nesten som bakrus. Redningen fant hun i det naturlige produktet Sleepwell Forte.

– Det tok tid før jeg opplevde full effekt, men jeg ga ikke opp. Etter to kapsler ble jeg avslappet og rolig i kroppen, og i tillegg sovnet jeg raskt. Neste morgen var jeg uthvilt og lett i hodet, sier Marianne.

sak-21-400x400

Rita Furumo Michaelsen anbefaler Sleepwell Forte til de som sliter med søvn.

Mange har samme opplevelse og har derfor mye skepsis til reseptbelagte sovemedikamenter av flere årsaker – blant annet avhengighet og bivirkninger. Rita Furumo Michaelsen opplevde at sovemedisinen smakte metall og at hun ble tung i hodet av dem.

– Det tok tid før jeg opplevde full effekt, men jeg ga ikke opp

– Livet er for kort til at man ikke skal ha det bra i hverdagen. Jeg vil helt klart anbefale Sleepwell Forte videre, det er absolutt verdt å prøve for de som sliter med søvn, sier Rita.

Fem grunner til at du bør fortsette å bruke Sleepwell Forte

  • 100 prosent naturlig – Ingen bivirkninger
  • Sleepwell kan brukes hver dag. Reseptbelagte legemidler bør ikke brukes over tid
  • Flere tusen nordmenn bekrefter “Sleepwell effekten”
  • Oppnå sunn søvnsyklus over tid
  • Det er reseptfritt, naturlig, billig og kommer rett i postkassen

Sleepwell Forte bidrar til en mer uthvilt hverdag på naturlig vis. En slik løsning på søvnproblemene er å foretrekke da du kan – og bør – bruke det over tid uten fare for uønskede bivirkninger.

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 149kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte for 149,- kr, kr for 1 måneds forbruk.Gratis frakt. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneders forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 298 kr inkl. frakt i måneden. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo