Sleepwell Forte Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om Sleepwell Forte og vår leveringstjeneste.

 1. Hvor mange kapsler skal jeg ta daglig?

  Den anbefalte døgndosen er 2 kapsler per dag. Les mer om bruk og dosering her.

 2. Hvor lang tid tar det før jeg merker effekt?

  De fleste merker effekt etter 2 uker til 3 måneders bruk grunnet individuelle forutsetninger. Det vil alltid være individuelle faktorer som spiller inn. Noen kunder rapporterer om effekt etter kun 6-7 dagers bruk, mens andre opplever meget god effekt etter 4 måneders bruk. Er du usikker på din status kan du kontakte kundeservice for personlig rådgivning og endring av doseringsbehov og leveringsintervall.

 3. Hva hjelper Sleepwell Forte mot?

  Sleepwell Forte er effektivt mot søvnproblemer, stress, angst og uro. Ingrediensene er kjent for sine beroligende, muskelavslappende og sønvfremkallende egenskaper. I tillegg bidrar innholdet til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem, slik at Sleepwell Forte også benyttes ved stress, angst og uro. Les mer om hvordan Sleepwell Forte virker.

 4. Hvor lenge varer en pakke med Sleepwell Forte?

  En pakke inneholder 60 kapsler og varer i en måned ved anbefalt dosering på 2 kapsler per dag. Har du individuelle behov kan du kontakte kundeservice for rådgivning.

 5. Kan jeg innta Sleepwell Forte på tom mage?

  Ja, du kan fint innta Sleepwell Forte på tom mage. Effekten vil være den samme som ved inntak med måltid. Les mer om bruk og dosering her.

 6. Når på dagen bør jeg innta kapslene?

  Kapslene bør inntas mellom 1-3 timer før planlagt leggetid ved søvnproblemer. Her kan du prøve deg frem ettersom optimale individuelle tidspunkt kan forekomme. To timer før planlagt leggetid er et godt utgangspunkt. Ved bruk mot stress og nervøsitet anbefales det inntak av 1 kapsel tidlig på dagen etter frokost, samt 1 kapsel mellom lunsj og middag. Les mer om bruk og dosering her.

 7. Kan jeg bruke produktet sammen med medisiner?

  Sleepwell Forte er et naturlig produkt som i utgangspunktet kan brukes sammen med medisiner. Er du i midlertidig usikker bør du alltid konsultere deg med din fastlege før bruk om du benytter reseptbelagte medisiner. Det er per tid ikke meldt om interaksjoner med medisinbruk.

 8. Hva er forskjellen på Sleepwell Forte og reseptbelagte sovepiller?

  Reseptbelagte sovepiller skrives ofte kun ut til personer med virkelig alvorlige søvnproblemer da de kan medføre avhengighet og nedsatt funksjonsevne dagen etter inntak. Sleepwell Forte er et naturlig alternativ til reseptbelagte sovepiller som ikke medfører nedsatt funksjonsevne, men til gjengjeld ofte virker etter 2 uker til 3 måneder etter start av inntak. Flere tidligere brukere av reseptbelagte sovepiller har startet å bruke Sleepwell Forte grunnet problemer med nedsatt funksjonsevne etter bruk.

 9. Hva inneholder Sleepwell Forte?

  Sleepwell Forte inneholder en unik sammensetning av ingredienser med optimalt doseringsforhold for optimal synergi og effekt mot søvnproblemer, stress, angst og uro. Her kan du lese mer om ingrediensene i Sleepwell Forte og hvordan de virker.

 10. Jeg er vegetarianer, kan jeg bruke Sleepwell Forte?

  Ja! Sleepwell Forte inneholder kun vegetabilske ingredienser. Kapselen som benyttes er laget av planter, samtidig som alle ingrediensene også er vegetabilske.

 11. Vi er flere i husstanden som bruker produktet, kan vi få rabatt?

  Dersom dere er flere på samme adresse som benytter produktet kan dere kontakte kundeservice og få en familierabatt. Vi anbefaler at en av dere bestiller først, og deretter tar kontakt slik at vi har en oppføring i ordresystemet å forholde oss til.

 12. Forplikter jeg meg til noe når jeg bestiller Sleepwell Forte?

  Nei, vi selger Sleepwell Forte som et abonnement uten bindingstid. Du får første pakken til halv pris for å prøve produktet, deretter får du tilsendt en pakke hver måned til ordinær pris. Du kan si opp leveringstjenesten når du måtte ønske, men senest 14 dager før utsendelse av neste pakke i tjenesten. Dette er fordi vi sender pakker tidligere slik at de er i postkassen din akkurat 1 måned etter den forrige. Vi ønsker ikke at du skal ha opphold i inntaket av Sleepwell Forte, slik at du opplever maksimal effekt av produktet.

 13. Jeg skal på ferie og ønsker å hoppe over en eller to forsendelser, hvordan?

  Ikke noe problem! Vi kan skreddersy et leveringsopplegg som passer akkurat deg og ditt behov! Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte kundeservice.

 14. Jeg finner ikke svar på mitt spørsmål, hva gjør jeg?

  
Kontakt oss! Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som hjelper deg med alt fra personlig rådgivning til kundeforhold. Kontakt kundeservice i dag for hjelp, vi er her for deg.

 

Kontakt Bestill