Sleepwell Forte Magasinet

Klikk her for å bestille!

Fikk gnisten tilbake da søvnproblemene forsvant

Linda Zahl Johansen hadde egentlig ikke troen på at et kosttilskudd kunne hjelpe henne med søvnmangelen. Til slutt valgte hun likevel å prøve Sleepwell Forte, og hun har ikke angret.

– Jeg hadde søvnproblemer som følge av stress i hvert fall i ti år, sier Linda. Hun forteller at hun først var gjennom to runder med reseptbelagte sovetabletter som hun fikk hos legen, forteller hun.

– Sovetablettene ga meg en følelse av hang-over om dagen, som en evig rus. Jeg likte ikke å ta dem. Dette går ikke, tenkte jeg.

Jeg hadde søvnproblemer som følge av stress i hvert fall i ti år

Men søvnproblemene vedvarte. Så fikk hun øye på en reklame for Sleepwell Forte på Facebook.

Naturlig løsning på søvnvanskene

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder kamilleblomst, sitronmelisse og humle. Disse urtene har tradisjonelt vært brukt ved stress og søvnrelaterte problemer.

Kosttilskuddet inneholder også biotin og vitamin B12, som bidrar til normal funksjon av nervesystemer. Dette har positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

– Jeg hadde egentlig ikke tro på sånne ting, men jeg bestemte meg til slutt for å prøve og det har jeg ikke angret på. Det funker jo, sier Linda.

Hun forteller at det virket fra første dag. Fra hun la seg og til hun sovnet tok det cirka en time, og da sov hun godt hele natten gjennom.

Gnisten tilbake

– Når man får sove godt blir alt enklere. Jeg føler meg mer avslappet fordi kroppen er mer avslappet. Nå har jeg mindre uro i kroppen, sier hun.

Linda jobber i klesbutikk, og i en hverdag preget av kundebehandling og kommunikasjon, er det en klar fordel å være opplagt på jobb. I den perioden da søvnproblemene var som verst, var det vanskelig å yte på jobb. Hun kjente seg sliten og uopplagt.

Jeg føler meg mer avslappet fordi kroppen er mer avslappet. Nå har jeg mindre uro i kroppen

– Nå har jeg mer gnist i hverdagen. Nok søvn er kjempeviktig, det blir ubalanse i kroppen hvis jeg ikke sover, forklarer hun.

Hun har et tydelig råd til andre som sliter med innsovning og/eller søvnvansker:

– Hvis du skal ta noe for å hjelpe mot søvnproblemer, så prøv heller naturlige preparater enn sovemedisin på resept. Så slipper du den tunge følelsen i kroppen om dagen. Prøv Sleepwell Forte, sier hun og smiler.

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 189kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 189,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo