Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Fikk gnisten tilbake da søvnproblemene forsvant

Linda Zahl Johansen hadde egentlig ikke troen på at et kosttilskudd kunne hjelpe henne med søvnmangelen. Til slutt valgte hun likevel å prøve Sleepwell Forte, og hun har ikke angret.

– Jeg hadde søvnproblemer som følge av stress i hvert fall i ti år, sier Linda. Hun forteller at hun først var gjennom to runder med reseptbelagte sovetabletter som hun fikk hos legen, forteller hun.

– Sovetablettene ga meg en følelse av hang-over om dagen, som en evig rus. Jeg likte ikke å ta dem. Dette går ikke, tenkte jeg.

Jeg hadde søvnproblemer som følge av stress i hvert fall i ti år

Men søvnproblemene vedvarte. Så fikk hun øye på en reklame for Sleepwell Forte på Facebook.

Naturlig løsning på søvnvanskene

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder kamilleblomst, sitronmelisse og humle. Disse urtene har tradisjonelt vært brukt ved stress og søvnrelaterte problemer.

Kosttilskuddet inneholder også biotin og vitamin B12, som bidrar til normal funksjon av nervesystemer. Dette har positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

– Jeg hadde egentlig ikke tro på sånne ting, men jeg bestemte meg til slutt for å prøve og det har jeg ikke angret på. Det funker jo, sier Linda.

Hun forteller at det virket fra første dag. Fra hun la seg og til hun sovnet tok det cirka en time, og da sov hun godt hele natten gjennom.

Gnisten tilbake

– Når man får sove godt blir alt enklere. Jeg føler meg mer avslappet fordi kroppen er mer avslappet. Nå har jeg mindre uro i kroppen, sier hun.

Linda jobber i klesbutikk, og i en hverdag preget av kundebehandling og kommunikasjon, er det en klar fordel å være opplagt på jobb. I den perioden da søvnproblemene var som verst, var det vanskelig å yte på jobb. Hun kjente seg sliten og uopplagt.

Jeg føler meg mer avslappet fordi kroppen er mer avslappet. Nå har jeg mindre uro i kroppen

– Nå har jeg mer gnist i hverdagen. Nok søvn er kjempeviktig, det blir ubalanse i kroppen hvis jeg ikke sover, forklarer hun.

Hun har et tydelig råd til andre som sliter med innsovning og/eller søvnvansker:

– Hvis du skal ta noe for å hjelpe mot søvnproblemer, så prøv heller naturlige preparater enn sovemedisin på resept. Så slipper du den tunge følelsen i kroppen om dagen. Prøv Sleepwell Forte, sier hun og smiler.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.