Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– Alle fortjener en god natts søvn

Selv om søvn er livsviktig, er det ofte noe vi tar for gitt – frem til vi opplever hvor ubehagelig det er å ikke få sove. For Anne ble søvnproblemene så store at hun til slutt ikke visste hva hun skulle gjøre. Så ble hun tipset om Sleepwell Forte.

Rutinene og vanene med leggetider er en innarbeidet del av hverdagen vår; kroppen sier ifra når den er trøtt om kvelden, og vi har alle lært at det er viktig å få en god natts søvn for å fungere optimalt dagen etterpå. Ofte blir søvn først et problem når rutinene faller bort, og vi plutselig ligger våkne natt etter natt. Det var nettopp det som skjedde med Anne Dubourgh fra Moss.

En vond og frustrerende runddans

Anne slet med søvnen over en lengre periode – hun lå våken om nettene og sovnet først på morgenkvisten. Ikke spesielt praktisk i en hektisk hverdag.

– Søvnproblemene gikk ut over både jobb og fritidsaktiviteter, og søvnløsheten ble til en frustrerende runddans. Jeg hadde ikke energi i det hele tatt, og jeg prøvde virkelig alt som kunne hjelpe meg med å sove bedre, sier Anne.

Som flere andre i samme situasjon, søkte Anne etter hvert hjelp hos fastlegen. Men selv om hun fikk reseptbelagte medisiner som hjalp henne med å sove, føltes det likevel som en bomtur: Hun følte seg slapp, energiløs og gikk rundt med følelsen av å være bakfull etter å ha brukt dem.

Opplevde effekt etter bare fem dagers bruk

Nesten tom for håp, fikk Anne et tips om de naturlige Sleepwell Forte-kapslene fra Norisma. Hun begynte å ta kapslene hver dag sammen med et glass vann i god tid før leggetid, slik at kroppen skulle rekke å ta opp virkestoffene – og det tok ikke lang tid før hun opplevde ønsket effekt:

– Etter å ha brukt Sleepwell Forte i bare fem dager sovnet jeg en kveld med boka i fanget og lesebrillene på nesen. Jeg har brukt Sleepwell Forte i et år, men nå tar jeg bare kapslene et par ganger i uka når jeg føler behovet for det. Jeg har dem liggende som en back-up på nattbordet, så jeg kan ta et par hvis jeg opplever at det er vanskelig å sovne, sier Anne.

Anbefaler Sleepwell Forte til alle som sliter med søvnløshet

Anne anbefaler gladelig Sleepwell Forte videre til andre som opplever de samme problemene som hun gjorde.

– Det er så dumt å gå lenge uten å få sove. Sleepwell funket for meg, og jeg er helt sikker på at det kan funke for andre også. Man har så lite å tape, så jeg vil anbefale å gi det et forsøk, og så se virkningen det har. Jeg fikk selv maks effekt! Og jeg synes alle fortjener en god natts søvn.

Sleepwell Forte-kapslene er et naturlig alternativ til reseptbelagte sovemedisiner og bør brukes sammenhengende over tid. Har du også lyst til å teste Sleepwell Forte og få tilbake nattesøvnen?

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren Sleepwell Forte. Vi lar deg prøve en pakke til 50 % rabatt! NB: Tidsbegrenset tilbud, kun så lenge varelageret rekker

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.