Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Dette kan du forvente av Sleepwell Forte

Sleepwell Forte™ er en venn i jakten på sunn søvnsyklus og en god natts søvn. Slik fungerer det:

Sleepwell Forte er skapt for å brukes over tid for optimal effekt. Innholdet i kapslene kan bidra på forskjellige måter når målsetningen er bedre søvn. Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av Sleepwell Forte, og hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme og forbrenning er individuell

Metabolisme er en generell betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for oss alle, er det individuelle forskjeller. For eksempel, den kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varierer fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens andre opplever endringer først etter et fire-fem måneders bruk. Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta dine kapsler med Sleepwell Forte hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at søvntilskuddet skal hjelpe deg er på plass.

ha utstyret klart før eksamen
2 kapsler: Husk å innta kapslene hver dag

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

God søvn helt uten bivirkninger

Innholdet i Sleepwell Forte er basert på helt naturlige virkestoffer. Det betyr at produktet kan brukes over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Akkurat det er en av hovedgrunnene til at Sleepwell Forte har blitt så populært: Produktet gir effekt ved regelmessig bruk over tid, og det er helt trygt å bruke.

Sleepwell Forte inneholder viktige vitaminer og mineraler som fungerer i synergieffekt. Daglig tilførsel av disse vitaminene og mineralene gir grunnlaget som vil bidra til at du sover bedre.

Vi hjelper deg – følg denne rutinen

Lite konsekvente sovevaner gjør det vanskeligere å sove. Hvis du legger deg og står opp på omtrent samme tid hver dag, innstiller du kroppen på søvn når kvelden nærmer seg. Dersom du har en jobb fra 08:00 – 16:00 bør dette være noe du er streng med deg selv på fra starten av – selv om du kanskje blir liggende en stund i sengen før du sovner.

I tillegg til dette er det smart å legge alle praktiske forhold til rette for å få sove. For eksempel, et kjølig (om det er hva du liker) og mørkt rom uten distraksjoner er alltid bra. Om du liker et varmt soverom, så er det naturligvis greit å holde temperaturen så høy og behagelig som du liker. Et av våre beste tips er å la mobilen ligge i mer en enn armlengdes avstand fra sengen din, slik at du ikke når tak i den i løpet av natten. På den måten unngår du den forstyrrelsen som mobilen utgjør. Les flere av våre tips her.

I korte trekk, sørg for at alle de småting som kan bidra er på plass for deg. Ingen forstyrrelser.

Hva nå?

Bruk Sleepwell Forte hver dag, innta dine 2 kapsler 1-2 timer før sengetid, gjerne i forbindelse med kveldsmat. Du kan også innta begge kapslene på en gang. Det viktigste er at du inntar din dagsdosering hver dag. Vi oppfordrer til regelmessig inntak over tid, slik at du kan få nytte av hele produktets spekter. Vi anbefaler våre kunder om å følge den anviste dagsdoseringen i tre til fire måneder for optimal effekt, helt seks måneder. Det er i dag flere tusen kunder som bruker Sleepwell Forte. Det vi naturligvis veldig stolte over!

Rita Furumo Michaelsen er en av dem, og hun kan du lese mer om her.