Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Slik gikk Grethe fra to til syv timers søvn

Grethe Slettmoen har en krevende jobb, stor familie og er aktiv i politikken. Hun har også hatt store søvnproblemer, som tappet henne for overskudd og energi. – Men nå våkner jeg uthvilt og opplagt hver morgen, forteller 61-åringen.

Grethe Slettmoen vet mye om hvordan søvnproblemer påvirker livskvaliteten. I lange perioder var hun nede i to timer søvn per natt. Samtidig skjøttet hun jobben som spesialpedagog, politiske verv i hjemkommunen Nannestad – i tillegg til «deltidsjobb» som bestemor. Det sier seg selv at situasjonen ikke var holdbar over tid.

Livet før og etter Sleepwell Forte? Forskjellen er himmelvid – som natt og dag!

– Man blir veldig sliten når kroppen og hodet ikke får nødvendig hvilke. I tillegg fikk jeg hyppige migreneanfall som følge av for lite søvn. Likevel har jeg aldri vært sykmeldt på grunn av søvnproblemene. Jeg er nok av den typen som tar to paracet, krummer nakken og går på jobben med migrenetablettene i veska, forteller Grethe.

– Samtidig har jeg stor forståelse for dem som må melde pass. Søvn er helt avgjørende for oss mennesker, og det er ikke for ingenting at en torturmetode går ut på holde folk våkne under tvang, konstaterer hun.

Søvnvansker i overgangsalderen

61-åringens problemer meldte seg i forbindelse med overgangsalderen. Av fastlegen fikk hun hormontabletter, som fungerte fint. Men på grunn av faren for bivirkninger var behandlingen tidsbegrenset. Søvnproblemene derimot, vedvarte.

For å gjøre historien kort: Jeg har ikke sett meg tilbake

– Jeg fant et reseptfritt preparat på apoteket. Det fungerte i cirka to år, før virkningen opphørte. Deretter fulgte en lang periode hvor jeg jevnlig var nede i to timers søvn, sier Grethe. Hun var temmelig desperat da hun kom over en omtale av Sleepwell Forte.

– Jeg var for så vidt klar for å prøve hva som helst, men det var flere ting som tiltalte meg ved Sleepwell Forte. Det at virkestoffene var helt naturlige og ikke vanedannende, var viktig for meg. Og for å gjøre historien kort: Jeg har ikke sett meg tilbake, smiler hun.

Sovner lett og våkner uthvilt

Gjennom flere år har Grethe tatt sine to Sleepwell Forte-tabletter i 21-tiden. Etter et par timers tid er hun døsig og klar for å krype under dyna. Hun sovner lett – og slår opp øynene når vekkerklokka ringer.

ha utstyret klart før eksamen Sovner lett: Grethe sovner raskt

– Jeg har en revmatisk lidelse som kan gjøre det smertefullt å skifte stilling. Men selv om jeg våkner da, er det aldri et problem å sovne igjen. Stort sett våkner jeg våken og uthvilt i halv sju-tiden, klar for en ny dag, sier Grethe. Hun beskriver forskjellen på to og sju timers søvn som himmelvid.

– I tillegg merker jeg ingenting til bivirkninger, som for eksempel følelsen av «hang over» som mange opplever ved bruk av reseptbelagte legemidler. Kort sagt er det fantastisk å kunne yte 100 prosent på jobben og i livet ellers – og å kunne være en god utgave av seg selv. Det setter omgivelsene også pris på. Bare spør mannen min. Han kan fortelle at én bivirkning av søvnmangel er at man kan få litt kort lunte, ler Grethe.

Akkurat nå har vi en kampanje hvor du kan prøve Sleepwell Forte™ til 50% RABATT. NB! Så lenge varelageret rekker.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-