Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– Det er godt å vite at søvnen kommer

Kjell Ekre (83) slet med søvnvansker i mange år. Sleepwell Forte ble redningen.

Hvorfor får jeg ikke sove? Spørsmålet gnager i bevisstheten hos mange som opplever å ligge våken når andre har falt til ro. Av og til er det ikke mulig å peke på én spesiell årsak til at man har søvnproblemer. Slik var det for Kjell Ekre.

– Jeg hadde ingen større problemer med helsen eller andre ting. Jeg lot til og med være å drikke kaffe på kveldstid. Likevel var det vanskelig å sovne på kvelden. Og hvis jeg måtte en tur opp på natten, slik man gjerne må i min alder, ble jeg ofte liggende våken, forteller 83-åringen fra Oslo.

Søvnvansker vanlig blant eldre

Nesten 50 prosent av alle over 65 år har søvnproblemer, opplyser nettsiden Norsk Helseinformatikk  https://nhi.no/livsstil/egenomsorg/sovnloshet-blant-eldre/ . Den slår fast at endringer i søvnmønsteret inngår i den normale aldringsprosessen. Forskning viser at eldre mennesker bruker lengre tid på å sovne, har mindre dyp og mer avbrutt søvn enn det som er vanlig blant yngre.

– Mange tyr til sovemedisiner for å løse problemene, og jeg har også brukt medikamenter som jeg har fått av fastlegen min. Men jeg har aldri vært helt fortrolig med å bruke legemidler. Jeg er redd for å bli avhengig, og har også fått stifte bekjentskap med vanlige bivirkninger, som at man er slapp og sliten på dagtid, sier Kjell.

Naturlig trett

Da han kom over en omtale av Sleepwell Forte, bestemte Kjell seg for å finne ut om naturpreparatet kunne hjelpe ham å overvinne søvnproblemene. Sleepwell Forte er et norskutviklet søvnprodukt som er basert på naturlige virkestoffer og kan brukes hele året uten bivirkninger.

– Det varte ikke lenge før jeg merket at kapslene jeg inntok et par timer før leggetid hadde effekt. Det kan best beskrives som en naturlig tretthet. Når man vet at søvnen kommer, er det nesten om man gleder seg til å krype innunder dynen, sier Kjell.

Sover godt og er uthvilt

Etter snart tre års erfaring med Sleepwell Forte er Kjell glad for å kunne konstatere at søvnvanskene langt på vei er overvunnet.

– En klar forbedring! Jeg sovner lettere og jeg sover bedre – også hvis jeg må stå opp i løpet av natten, fastslår 83-åringen og legger til at Sleepwell Forte har  positiv effekt på livskvaliteten.

– Det er klart at en god natts søvn påvirker livet for øvrig. Når jeg våkner uthvilt er overskuddet større og humøret bedre. I tillegg er det godt å slippe bivirkningene som så ofte hører med til reseptbelagte medisiner. Jeg kommer helt klart til å fortsette med Sleepwell Forte, smiler Kjell.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.