Sleepwell Forte Magasinet

Klikk her for å bestille!

Har fått en ny giv

Etter mange år med søvnproblemer fikk Reidun (62) nytt overskudd til familie og venner.

– Fem til seks timers god søvn er helt fantastisk. Jeg har fått en ny gnist!

Reidun A. Øverli smiler bredt. Mange år med søvnproblemer har preget livet lenger enn hun orker å tenke på. Nå tror hun på en ny tilværelse etter at hun begynte med Sleepwell Forte.

Etter noen få dagers bruk, sov jeg bedre enn på mange år

– Jeg vil kalle det et skup! Allerede den første natten merket jeg at noe var annerledes. Og etter noen få dagers bruk, sov jeg bedre enn på mange år. Nå er overskuddet og humøret tilbake, jubler 62-åringen fra Mo i Rana. Hun fant endelig en løsning på sine søvnproblemer.

Comeback

Nå håper hun å få mer overskudd til å være sammen med venner og delta på sosiale arrangementer. Hun planlegger allerede comeback i bassenggjengen som trener sammen hver uke.

Nå er overskuddet og humøret tilbake for Reidun.

Nå er overskuddet og humøret tilbake for Reidun.

– Og så blir det fint å være enda mer til stede for familien, ikke minst for fireåringen som elsker å være på besøk hos farmor, smiler Reidun.

Rammer stadig flere

Søvnproblemer rammer stadig flere. Mange opplever midlertidige problemer, for eksempel mens barna er små eller i vanskelige perioder. Men når søvnen uteblir over tid, er det fare på ferde. Søvnproblemer kan føre til store konsekvenser for både den enkelte og for samfunnet.

Reidun merket at hennes søvnproblemer forverret andre helseplager, i tillegg til å tære på krefter og humør.

Jeg synes det er bra at ingrediensene er naturlige

– Jeg ble rett og slett litt asosial. Det er ikke noe artig å stadig takke nei til hyggelige ting fordi man er i dårlig form og «mangler ork». Mine søvnproblemer tok overhånd.

God bivirkning

Reidun hadde ofte problemer med å sovne om kvelden. Og ofte spratt øyelokkene opp etter en time eller to med urolig søvn. Nå er situasjonen en helt annen.

– Senest i natt sovnet jeg ute problemer etter å ha vært oppe et lite ærend midt på natten. Før var det nesten umulig å sovne igjen hvis jeg våknet, sier Randi og forteller at hun bare har merket én bivirkning av Sleepwell Forte.

– Og den er av det gode slaget. Etter det som har skjedd, har jeg fått ny giv til å gjøre mer for å forbedre helsen på egen hånd. Det er jeg veldig glad for!

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 189kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 189,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo