Sleepwell Forte Magasinet

9 av 10 kunder sover bedre!

Du når oss på tlf. 815 00 577

Klikk her for å bestille!

Kiara gikk flere døgn uten søvn

Kiara Ravn var stresset og søvnløs. Kosttilskuddet Sleepwell Forte ble redningen.

Kiara Ravn jobber som fotograf og frisør, og har lange og hektiske arbeidsdager. Det er både utfordrende og morsomt – men ikke særlig heldig for et skakkjørt søvnmønster.

– Søvn er en luksus jeg aldri har kunnet ta for gitt. I utgangspunktet tåler jeg ikke mye stress før det påvirker nattesøvnen. I tillegg har jeg slitt med innsovningsvansker helt siden jeg var barn, forteller 29-åringen.

I fjor vinter fikk hun for alvor stifte bekjentskap med søvnløsheten.

– På den tiden befant meg i en ordentlig stressboble, og etter hvert gikk jeg inn i en tilstand av insomnia. I perioder kunne gå flere døgn uten at jeg fikk en eneste time søvn.

Redd for sovemedisiner

Kiaras lege skrev ut sovemedisiner, men pillene ble stort sett liggende urørt i skapet.

Etter hvert gikk jeg inn i en tilstand av insomnia

– Legemidler er nok nyttig i mange situasjoner, men jeg klarte ikke å bruke dem. Jeg er nøye med hva jeg putter i kroppen min, og er redd for bivirkninger. I stedet lette jeg desperat etter et naturlig og ufarlig alternativ, og prøvde alt fra «sov godt»-te til meditasjonsteknikker, uten nevneverdig resultat.

Naturlige ingredienser

En kveld Kiara luftet frustrasjonen rundt søvnløsheten sin overfor en venninne, ble hun tipset om Sleepwell Forte.

– Hun fortalte at dette kosttilskuddet hadde hjulpet både henne og kjæresten hennes. I tillegg fikk jeg vite at det bare inneholder naturlige ingredienser, som kamille og vitamin B12. Jeg hadde prøvd så mye rart og var skeptisk, men jeg bestilte likevel en prøvepakke og håpet på det beste, smiler Kiara, som uansett ikke forventet umiddelbare resultater.

Uthvilt hver morgen

Hun ble svært overrasket da hun merket effekten av Sleepwell Forte allerede den andre natten.

– Etter én uke lente jeg meg ene og alene på Sleepwell Forte. Jeg sov bedre, var mindre rastløs og følte meg mer uthvilt hver morgen. Og selv om jeg fremdeles våknet i løpet av natten, sovnet jeg igjen – i stedet for å ligge våken i flere timer, slik jeg var vant til.

Kiara merket effekten av Sleepwell Forte allerede den andre natten

Etter fire måneder bruker Kiara fremdeles Sleepwell Forte hver dag.

– Selv om jeg kanskje ikke trenger det i like stor grad som før, ser jeg uansett på Sleepwell Forte som et ekstra tilskudd som bare er sunt for kroppen. Og når jeg legger meg om kvelden, føles det veldig trygt å vite at jeg kan se fram til en god natts søvn.

 

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 149kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte for 149,- kr, kr for 1 måneds forbruk.Gratis frakt. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneders forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 298 kr inkl. frakt i måneden. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo