Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Kiara gikk flere døgn uten søvn

Kiara Ravn var stresset og søvnløs. Kosttilskuddet Sleepwell Forte ble redningen.

Kiara Ravn jobber som fotograf og frisør, og har lange og hektiske arbeidsdager. Det er både utfordrende og morsomt – men ikke særlig heldig for et skakkjørt søvnmønster.

– Søvn er en luksus jeg aldri har kunnet ta for gitt. I utgangspunktet tåler jeg ikke mye stress før det påvirker nattesøvnen. I tillegg har jeg slitt med innsovningsvansker helt siden jeg var barn, forteller 29-åringen.

I fjor vinter fikk hun for alvor stifte bekjentskap med søvnløsheten.

– På den tiden befant meg i en ordentlig stressboble, og etter hvert gikk jeg inn i en tilstand av insomnia. I perioder kunne gå flere døgn uten at jeg fikk en eneste time søvn.

Redd for sovemedisiner

Kiaras lege skrev ut sovemedisiner, men pillene ble stort sett liggende urørt i skapet.

Etter hvert gikk jeg inn i en tilstand av insomnia

– Legemidler er nok nyttig i mange situasjoner, men jeg klarte ikke å bruke dem. Jeg er nøye med hva jeg putter i kroppen min, og er redd for bivirkninger. I stedet lette jeg desperat etter et naturlig og ufarlig alternativ, og prøvde alt fra «sov godt»-te til meditasjonsteknikker, uten nevneverdig resultat.

Naturlige ingredienser

En kveld Kiara luftet frustrasjonen rundt søvnløsheten sin overfor en venninne, ble hun tipset om Sleepwell Forte.

– Hun fortalte at dette kosttilskuddet hadde hjulpet både henne og kjæresten hennes. I tillegg fikk jeg vite at det bare inneholder naturlige ingredienser, som kamille og vitamin B12. Jeg hadde prøvd så mye rart og var skeptisk, men jeg bestilte likevel en prøvepakke og håpet på det beste, smiler Kiara, som uansett ikke forventet umiddelbare resultater.

Uthvilt hver morgen

Hun ble svært overrasket da hun merket effekten av Sleepwell Forte allerede den andre natten.

– Etter én uke lente jeg meg ene og alene på Sleepwell Forte. Jeg sov bedre, var mindre rastløs og følte meg mer uthvilt hver morgen. Og selv om jeg fremdeles våknet i løpet av natten, sovnet jeg igjen – i stedet for å ligge våken i flere timer, slik jeg var vant til.

Kiara merket effekten av Sleepwell Forte allerede den andre natten

Etter fire måneder bruker Kiara fremdeles Sleepwell Forte hver dag.

– Selv om jeg kanskje ikke trenger det i like stor grad som før, ser jeg uansett på Sleepwell Forte som et ekstra tilskudd som bare er sunt for kroppen. Og når jeg legger meg om kvelden, føles det veldig trygt å vite at jeg kan se fram til en god natts søvn.

 

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.