Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Har du noen kilo rundt magen du aldri blir kvitt? Søvn er årsaken du aldri har tenkt på

Forskerne ved University of Leeds har sett på sammenhengen mellom søvn og overvekt, og dommen er klar: Folk som sover rundt seks timer per natt, har tre cm større midjemål enn de som som sover ni timer hver natt.

I studien avdekket de også andre skremmende realiteter, hvor det viste seg at de som sov lite hadde høyt blodtrykk, samt høyt kolesterolnivå og blodsukkernivå. Lite søvn er en vanlig årsak til utvikling av diabetes type 2, som gjerne rammer godt voksne mennesker over 50 år.

Undersøkelsen fra Universitetet i Leeds støtter klart oppunder tidligere studier gjort på området, og bør være en tankevekker for de som sover seks timer eller mindre per natt. Enda mer urovekkende er det at det ikke hjelper å «ta igjen søvn». Sover man seks timer i ukedagene og allikevel lenge i helgene er skaden allerede gjort.

Sover du egentlig nok?

Ofte tenker du kanskje ikke hvor lenge du har sovet, men føler deg sliten og trøtt eller blir raskt utmattet i løpet av dagen. Dette betyr at du sover for lite, selv om du kanskje har sovet i 7 timer. Da er det viktig at du hører på kroppens signaler, og sørger for både bedre søvn og lengre søvn. For mange er det vanskelig å sovne inn tidligere på kvelden, og rastløshet er vanlig i løpet av natten for personer over 50 år, noe som gir dårlig søvnkvalitet. 8 timer dårlig søvn kan utgjøre det samme som 5 timer søvn per natt, så det gjelder å være på vakt. Så hva skal man gjøre for å få bukt med den onde søvnspiralen?

 

Opplever du å lett bli sliten og trøtt i løpet av dagen, samtidig som du aldri blir kvitt de ekstra kiloene rundt midjen uansett hvilken diett du går på? Da er søvnmangel eller dårlig søvn årsaken.

 

Marianne Setsaa har opplevd en ny og bedre hverdag etter at hun begynte med Sleepwell Forte: – Jeg fikk så god effekt og sov veldig godt. Etter at jeg begynte å ta Sleepwell Forte føler jeg meg mer opplagt og har fått mye mer energi. Jeg har rett og slett et mye bedre liv.

Du trenger ikke benytte reseptpliktige medisiner for å sove bedre og lengre

Her er det en godt skjult hemmelighet som legemiddelbransjen gjerne ikke vil at du skal vite om. Naturlige søvntilskudd, som hverken er reseptpliktige eller regnet som medisin, har i århundrer hjulpet folk til bedre søvn og raskere innsovning. Fordelen er at man ikke utvikler avhengighet eller «groggy» følelse dagen etter.

Om du kjenner deg igjen i symptomene over er det på tide å ta grep

Opplever du å lett bli sliten og trøtt i løpet av dagen, samtidig som du aldri blir kvitt de ekstra kiloene rundt midjen uansett hvilken diett du går på? Da er søvnmangel eller dårlig søvn årsaken. Heldigvis kan man fikse problemene med enkle grep, ved å benytte det naturlige søvntilskuddet Sleepwell Forte hver natt før leggetid. Sleepwell Forte er et unikt sammensatt naturlig produkt, med beroligende og søvnfremkallende egenskaper.

 

Sleepwell Forte anbefales til alle som ønsker god og rask effekt i kampen mot dårlig søvn, fedme og tilhørende livsstilssykdommer.

Benytt tilbudet under for å sikre deg din pakke i dag, til sterkt rabattert kampanjepris. Sleepwell Forte er norges mest solgte naturlige produkt mot søvnproblemer, og vi vet at du vil bli fornøyd med effekten.

Kiara Ravn
/kiara-gikk-flere-dogn-sovn/

Etter én uke lente jeg meg ene og alene på Sleepwell Forte. Jeg sov bedre, var mindre rastløs og følte meg mer uthvilt hver morgen

Arvid Reppen
/snur-sover-videre/

Jeg er mindre anspent og stresset. Og på dagtid føler jeg meg lettere i både kropp og hode. Jeg liker å være aktiv på fritiden, og nå er det mye enklere å komme seg på trening etter jobb

Anne Lelienhof
/na-leve-livet/

Jeg forventet selvsagt ikke en umiddelbar effekt, men allerede den andre natten sov jeg som et barn. Jeg kan fremdeles våkne midt på natten. Forskjellen er at jeg nå kan sove videre.

Ola Dæhli
/slutter-sleepwell-forte-ligger-pennalet/

Jeg sover i lengre etapper. Og hvis jeg våkner i løpet av natten, får jeg som regel sove igjen. Jeg får nok søvn, og er ikke lenger frustrert og lei – bare glad!

Reidun A. Øverli
/har-fatt-en-ny-giv/

Jeg vil kalle Sleepwell Forte et skup! Allerede den første natten merket jeg at noe var annerledes. Og etter noen få dagers bruk, sov jeg bedre enn på mange år

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.