Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Kostholdtips for bedre søvn

Det er mange faktorer som påvirker nattesøvnen din. Hva du spiser i løpet av en dag er en av disse. Om du sliter med å sove kan dette være løsningen på problemene dine.

Mange nordmenn har problemer med å sove sammenhengende om natten, sliter med å falle i søvn eller sove i det hele tatt. Kostholdet ditt kan være en del av problemet. Når du sover skrur kroppen ned energiforbruket, men har du for eksempel spist en kjempestor middag rett før du legger deg må kroppen bruke energi på å bryte ned dette mens du sover. Slikt kan påvirke søvnkvaliteten betraktelig. Her får du derfor noen kostholdtips til hva du bør, og ikke bør spise for å bedre nattesøvnen.

Ikke spis middag for sent

En middagstallerken inneholder ofte kjøtt eller fisk som begge inneholder mye proteiner. Et høyt inntak av proteiner rett før leggetid er ikke å anbefale, fordi det påvirker seratonin- og melatonin-produksjonen, hormoner som hjelper oss å sove.

Regn ut når på dagen middagsinntaket bør finne sted slik at du rekker å bli sulten igjen en liten stund før leggetid. Riktig kveldsmat kan nemlig bidra til god søvn, som vi går nærmere innpå i neste punkt.

Les også: Dette er grunnene til at du ikke får sove

Spis kveldsmat med karbohydrater

En liten mengde langsomme karbohydrater før leggetid er veldig lurt om du spiste en proteinrik middag. Dette er fordi aminosyren tryptofan, som man finner i protein, gjøres om til melatonin og seratonin, blir mer tilgjengelig for hjernen om vi får i oss karbohydrater.

Spiser du bedre, sover du bedre!

Ikke spis kveldsmat rett før du hopper til sengs, planlegg gjerne et måltid 1-2 timer før leggetid. Spis mat som fullkorn, egg, nøtter, yoghurt, frukt og bær i sin naturlige form, tomater, fiken og dadler. Her får du noen eksempler:

  1. Yoghurt med banan og bær
  2. Havregrøt med kanel
  3. Fullkornbrød med egg
  4. Omelett med skinke og tomat
  5. Frokostblanding med havregryn, nøtter og tørket frukt

 

Les også: Teknologien stjeler nattesøvnen fra deg

nøtter er et godt kostholdtips

Ikke spis for mye

Ikke hiv innpå med mat på kveldstid, selv hvor sulten du er. Hvis du er utsultet når kveldsmaten skal inntas er det heller et tegn på at du har spist for lite til middag. Det lureste er å spise jevnlig gjennom dagen, og holde kveldsmaten så enkel som mulig.

Les også: Hvor lenge bør man sove hver natt?

Prøv Sleepwell Forte eller Sleepwell Tea

Ikke alle klarer å bedre søvnkvaliteten ved kun å endre kostholdet. Mange sliter med søvnvansker og trenger hjelp til å roe ned kroppen. Søvnen bør ikke undervurderes – for lite søvn kan virkelig gå på helsen løs. Det norskutviklede søvnpreparatet Sleepwell Forte har vært en løsning for mange. Kapslene inneholder de søvnfremkallende og avslappende virkestoffene sitronmelisse, humle og kamilleblomst, samt Biotin og B12. Om du heller vil kose deg med en kopp te før leggetid er Sleepwell Tea løsningen for deg. Den har en nydelig smak av komomille, lavendel og bergamot, og gjør deg avslappet og søvnig før leggetid.

Bruk Sleepwell Forte eller Sleepwell Tea om du ønsker en raskere innsovning, bedre søvnsyklus og å få bukt med stress, angst og uro grunnet for lite søvn.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.