Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Bli kvitt søvnproblemene på en naturlig måte

Føler du deg ofte trøtt og sliten? Er du lei av å aldri bli ferdig med å telle sauer? Du er kanskje ikke helt på godfot med Jon Blund, og lurer på hvordan du kan få en jevn, uavbrutt og ikke minst sunn søvnsyklus gjennom hele natten? Dette kan være løsningen for deg.

Folk i dag skal gjerne være supermennesker og gjøre mest mulig i løpet av 24 timer. Du kjenner deg kanskje igjen? Men mye å gjøre resulterer i mange tanker, og det kan gå utover søvnen.

En av tre sover dårlig

Søvnproblemer kan ramme mange, og de fleste har en form for søvnvansker en eller annen gang i løpet av livet. Det er gjort mange undersøkelser rundt hyppigheten av søvnlidelser, og eksperter anslår at 10-15 prosent av befolkningen lider av alvorlige og langvarige søvnproblemer til enhver tid. De siste ti årene har det vært en enorm økning av nordmenn som rapporterer at de sliter med søvn.

De siste ti årene har det vært en enorm økning av nordmenn som rapporterer at de sliter med søvn

De tre vanligste søvnforstyrrelsene er:

  • Insomni: problemer med å sovne eller ikke få sove gjennom hele natten.
  • Respirasjonsrelaterte søvnforstyrrelser: problemer med pusten under søvn. Symptomene på dette er snorking, nattlige pustestopp, svette, dagtidssøvnighet og morgenhodepine.
  • Døgnrytmeforstyrrelser: man sliter med å sovne og stå opp til en normal tid.

 

Hvordan påvirker dårlig søvn meg?

Det er lett å forstå at dårlig nattesøvn går utover livskvaliteten. Du har kanskje merket at en natt med dårlig søvn påvirker humøret, konsentrasjonen og yteevnen din dagen etter? I tillegg er det større fare for at du blir innblandet i en ulykke.

Ifølge Statens Vegvesen tilsvarer 24 timer uten søvn én i promille. Det vil si at det å være sliten og trøtt når du setter deg bak rattet, er sidestilt med å være beruset. Hvis du tar sjansen og kjører selv når trøttheten inntreffer, risikerer du ikke både ditt og andres liv, men også å bli værende uten førerkort i lengre tid.

Hvis vi ser på gjennomsnittet vil rundt 7,5 timer med søvn være den optimale mengden

Hvor mye søvn trenger jeg?

Søvnbehovet vil variere stort fra person til person. Det er viktig å huske på at vi er forskjellige på mange måter, både høyde, vekt, utseende og når det kommer til behovet for søvn. Enkelte klarer seg fint med færre enn seks timers nattesøvn, mens andre har behov for å sove i ni timer eller mer. Men hvis vi ser på gjennomsnittet vil rundt 7,5 timer med søvn være den optimale mengden.

Hvis du ikke ønsker å bruke sterke sovepiller som kan skape avhengighet og gi bivirkninger, kan løsningen være å velge et naturlig alternativ som, med jevnlig bruk, kan gi deg bedre søvnsyklus.

Så hva er løsningen?

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder en sammensetning av tre virkningsfulle urter; Kamilleblomst, sitronmelisse og humle. Disse urtene er tradisjonelt brukt ved stress og søvnrelaterte problemer. Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12. Disse bidrar til normal funksjon av nervesystemer og psykologisk funksjon – og har også positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

Dette er et naturlig kosttilskudd uten bivirkninger, og kan dermed benyttes året rundt. I likhet med alt annet kroppen inntar, vil man reagere ulikt basert på individuelle forskjeller. Mens noen merker effekt umiddelbart, vil andre først merke det etter noen måneder med bruk.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.