Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Sliter med å sove – les om søvnproblemene til Rita

Sykdom i nær familie ble en tung belastning for Rita Furumo Michaelsen (46) fra Bodø. Situasjonen ga seg utslag i søvnproblemer, som igjen gjorde hverdagen enda vanskeligere.

– Jeg fikk ikke sove, jeg var rett og slett kjempelei meg. Men jeg hadde jo en hverdag og en jobb å forholde meg til også, forteller Rita.

Rita er hotellvertinne ved Skagen Hotel i Bodø. Der sørger hun for at deltakere på ulike kurs og konferanser har det de trenger for å gjennomføre et godt arrangement.

Det blir mye bedre med god søvn og når man er opplagt

– Det er så viktig å kunne ha en god dialog med deltakerne, det blir mye bedre med god søvn og når man er opplagt.

Sliter med å sove

Rita slet med søvn i 3-4 måneder før en bekjent anbefalte henne å prøve Sleepwell Forte.

– Jeg prøvde Sleepwell, og følte at jeg sov så godt! Jeg ble mye mer opplagt i hverdagen, sier hun.

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder tre virkningsfulle urter: kamilleblomst, sitronmelisse og humle. Disse urtene har tradisjonelt vært brukt ved stress og søvnrelaterte problemer.

Før Sleepwell Forte fikk jeg sovemedisin av legen, men de smakte metall og jeg ble tung i hodet

Sleepwell Forte inneholder også biotin og vitamin B12, som bidrar til normal funksjon av nervesystemer. Dette har positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

Rita har nå brukt Sleepwell i nesten ni måneder.

Ikke reseptbelagt

– Før Sleepwell Forte fikk jeg sovemedisin av legen, men de smakte metall og jeg ble tung i hodet av dem. Det var ikke noe for meg, sier Rita.

Det ble til at hun bare tok en eller to av de sovetablettene hun fikk på resept.

– Sleepwell var så bra, det fikk roet meg ned om kvelden. Jeg begynner klokken syv om morgenen på jobb. Når man har en jobb man trives i og har mye å gjøre, så er det så viktig å føle seg opplagt.

Hun har et tydelig råd til andre som sliter med å sove:

– Livet er for kort til at man ikke skal ha det bra i hverdagen, sier hun.

– Jeg vil helt klart anbefale Sleepwell videre, det er absolutt et produkt som er verdt å prøve for de som sliter med søvn.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.