Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Mysteriet på Cecil Hotel

I 2013 sjekket den 21 år gamle kanadieren Elisa Lam inn på det beryktede hotellet Cecil Hotel i Los Angeles. Hun forsvant sporløst og ble meldt savnet.

Tre uker senere ble hun funnet død i hotellets vanntank. Dette ble oppdaget etter at hotellets gjester meldte ifra om vond lukt, vond smak av vannet fra springen og dårlig vanntrykk.

Elisas død var mest sannsynlig en ulykke. Men da politiet offentliggjorde den urovekkende overvåkningsvideoen av henne, ble saken større enn det de fleste kunne tenke seg. I videoen ser man at Elisa går inn og ut av heisen mens hun prater og gestikulerer ivrig med seg selv. I ny og ne ser det ut til at hun gjemmer seg for noen uten at videoen viser hvem det kan være.

Hva skjedde egentlig?

Flere konspirasjonsteorier dukket opp. Mange mente at det hvilte en forbannelse over hotellet og at Elisa var besatt av demoner. Men i virkeligheten er teorien at hun døde i en selvforskyldt ulykke som ble forårsaket av bipolar lidelse. En annen teori er at hun gikk i søvne rundt i gangene på hotellet.

Marianne Setsaa har opplevd en ny og bedre hverdag etter at hun begynte med Sleepwell Forte: – Jeg fikk så god effekt og sov veldig godt. Etter at jeg begynte å ta Sleepwell Forte føler jeg meg mer opplagt og har fått mye mer energi. Jeg har rett og slett et mye bedre liv.

Sov som et barn

Mange får ikke sove når de legger seg om kvelden, eller sliter med å sove gjennom hele natten. Det største problemet er at tankene løper løpsk, slik at kroppen og hjernen ikke slapper godt nok av. Etter en slik historie du akkurat har lest skal det mye til for at kroppen slapper av, da hjernen går i høygir. Tankene er vår største utfordring, når det gjelder søvn i følge forskning.
Vi tenker på alt mellom himmel og jord når vi legger hodet på puta og slår av lyset. Sleepwell er et helt naturlig produkt som flere hundre tusen mennesker i Skandinavia har prøvd med stort hell, da produktet gjør at kroppen slapper av på en skikkelig måte.

Hva gjør Sleepwell Forte?

Sleepwell inneholder en sammensetning av urter som er tradisjonelt brukt ved stress og søvnrelaterte problemer, samt biotin som bidrar til normal funksjon av nervesystemet, og vitamin b12 som bidrar til normal psykologisk funksjon.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for kun 79,- GRATIS FRAKT

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Sleepwell Forte for kun 79,- i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 79 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 349 kr per måned (699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.