Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Nå kan han leve det gode liv

– Det er viktig å kunne nyte livet som pensjonist, sier Bjørn Ronald Eilertsen. Han overvant søvnproblemene med hjelp av naturpreparatet Sleepwell Forte.

Det var ikke vanskelig å sovne. Men en hel natt med god søvn hørte etter hvert med til unntakene for Bjørn Ronald Eilertsen. Problemet meldte seg for alvor da han gikk av med pensjon etter 40 år i jobb.

– Som pensjonist må man venne seg til en annen døgnrytme. For meg ble søvnrytmen påvirket negativt av den nye tilværelsen. Jeg våknet nesten alltid etter en time eller to. Da ble jeg liggende å gruble på forskjellige utfordringer i privatlivet. Og det kan jeg si: Midt på natten er ikke den beste tiden for bekymringer, sier 63-åringen fra Asker og smiler skjevt.

La bort medisinene

Bjørn Ronald fikk etter hvert sovemedisin utskrevet av lege, men la dem bort ganske raskt.

– Etter noen dagers bruk kjente jeg at kroppen falt mer til ro

– De ga meg en «hangover» som varte langt ut på dagen. Jeg følte meg tung og slapp i både hodet og kroppen, og orket lite, sier han og forteller at han ble interessert i Sleepwell Forte da han leste om hvordan en kvinne på hans alder fikk bukt med søvnproblemer. Kvinnens historie minnet Bjørn Ronalds om hans egen situasjon, og han bestemte seg for å bestille en prøvepakke.

Søvn – For Bjørn Ronald er det viktig å kunne nyte livet.

– Jeg fulgte bruksanvisningen: to tabletter et par timer før sengetid. For øvrig fulgte jeg mitt faste kveldsritual, som består av litt lesing eller TV-titting før leggetid. Etter noen dagers bruk kjente jeg at kroppen falt mer til ro. Det tok ikke lang tid før jeg fikk en hel natt med uavbrutt søvn. Og da det var tid for å stå opp, følte jeg meg uthvilt og klar for en ny dag.

Sover hele natten

Nå sover Bjørn Ronald 6–7 timer per natt, tilstrekkelig for å fungere godt på dagtid. Han har ikke lenger behov for middagshvil, og har fått mer overskudd i hverdagen.

sak-09_2-347x400

For Bjørn Ronald er det viktig å kunne nyte livet.

– Jeg har mer «guts», og får mer ut av dagene. Som pensjonist er det viktig å kunne nyte livet. For meg innebærer det gode liv å kunne gjøre som jeg vil, enten det dreier seg om praktiske gjøremål, turer i skog og mark eller andre aktiviteter.

Det tok ikke lang tid før jeg fikk en hel natt med uavbrutt søvn

Med bakgrunn i egne erfaringer anbefaler Bjørn Ronald Sleepwell Forte overfor venner med liknende søvnproblemer.

– Det føles naturlig å gjøre, ikke minst fordi preparatet er uten bivirkninger, sier han.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende, og kan føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat, som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og slik kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.