Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Slik ble Anne (55) kvitt sine søvnproblemer

– Jeg har en krevende jobb og liker å være aktiv. Men når jeg får for lite søvn orker jeg ingenting. Kreftene suges ut av kroppen, forteller Anne Lelienhof.

55-åringern fra Nesttun i Bergen har slitt med uregelmessig og dårlig søvnrytme helt siden hun var i 30-årene.

– Jeg sovner som regel ved leggetid, men våkner i perioder og er lys våken etter noen få timer. Så ligger jeg og venter på at klokken ringer klokken syv. Følelsen av panikk er helt grusom, sier Anne. Hun vet hva søvnproblemene skyldes, men forteller at hun av natur er en grubler.

Anne har slitt med uregelmessig og dårlig søvnrytme helt siden hun var i 30-årene

– Små ting kan gjøre meg urolig. Og det er rart med bekymringer: De blir alltid større om natten.

Krevende jobb

Anne jobber turnus ved en statlig barnevernsinstitusjon. Etter en intensiv periode har hun mange fridager. Det gir henne muligheten til å hente seg inn.

ha utstyret klart før eksamenGod effekt: Anne beskriver virkningen som ufattelig!

– Å jobbe med ungdommer krever fysisk og psykisk overskudd. Men når jeg ikke sover ordentlig, er det vanskelig å finne ny energi.

Sov hele natten

Anne har alltid vært svært forsiktig med medikamenter. Frykten for å bli avhengig av sovemedisiner er stor. Men da hun så en annonse for naturpreparatet Sleepwell Forte, bestemte hun seg for å gi det en sjanse.

Frykten for å bli avhengig av sovemedisiner er stor

– Jeg tenkte «ok, jeg prøver!» Jeg var smått desperat etter en langvarig periode med dårlig søvn, forteller Anne. Hun beskriver virkningen av Sleepwell forte som «nesten ufattelig».

– Jeg forventet selvsagt ikke en umiddelbar effekt, men allerede den andre natten sov jeg som et barn. Jeg kan fremdeles våkne midt på natten. Forskjellen er at jeg nå kan sove videre. Å få åtte timers søvn oppleves som et lite mirakel!

Ser lyst på fremtiden

Anne lever sunt. Hun liker å være i aktivitet, spiser riktig og er måteholden med alkohol. Tidligere kunne et lite glass vin ødelegge nattesøvnen.

Virkningen av Sleepwell forte som «nesten ufattelig»

– Men forrige helg kunne jeg kose meg med et par glass til maten uten å bli straffet. Og nylig var jeg på en lang og deilig skitur. Når jeg får nok søvn kan jeg leve livet slik jeg ønsker. Samboeren min er også fornøyd. Når jeg er blid, drypper det på ham, smiler Anne.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte for kun 79,- i 30 dager!

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Sleepwell Forte for kun 79,- i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.