Sleepwell Forte Magasinet

Klikk her for å bestille!

Nå sover Bente (60) bedre

– jeg får mer og bedre søvn, sier Bente.

– Legemidler har vært til god hjelp for meg. Men sovemedisiner har mange bivirkninger, og jeg glad for å ha funnet et naturpreparat som virkelig fungerer, sier Bente Skjevdal fra Holmestrand.

60-åringens hverdag er fylt av meningsfulle oppgaver som gir henne energi. I tillegg har hun utbytte av å være fysisk aktiv.

– Jeg er glad i gåturer, og svømmer minst én gang i uka. Men i lengden er det klart at man er avhengig av god søvn for å kunne møte hver dag med overskudd, sier Bente.

Frykter bivirkninger

Søvnproblemene begynte i forbindelse med en vanskelig periode i privatlivet. Tanker og uro i kroppen gjorde det vanskelig å få sove, og ofte ble nettene alt for korte.

Sleepwell Forte er en god erstatning for sovemedisin.

– Reseptbelagte medisiner virket godt da det sto på som verst. Men ut fra kunnskapen om mulige bivirkninger, som avhengighet og hangover, har både legen og jeg vært opptatt av å begrense bruken av medikamenter. I tillegg risikerer man at legemidler mister effekt over tid, forteller Bente.

To tabletter før leggetid

I dag har det gått cirka ett år siden en god venn tipset henne om Sleepwell Forte, et naturlig preparat som inneholder urter og andre virkestoffer med avslappende og søvnfremkallende egenskaper.

Bente bruker Sleepwell Forte for bedre søvn

Bente bruker Sleepwell Forte for bedre søvn, og har bedret søvnkvaliteten betraktelig helt uten bivirkninger.

– Venninnen min anbefalte Sleepwell Forte på det sterkeste. Og etter å ha lest om produktet, bestemte jeg meg for å gi det et forsøk. Nå er det gått ett år, og i denne tiden har Sleepwell Forte vært et fast innslag i kveldsrutinene. Tablettene hjelper meg å sovne raskere, og jeg får mer og bedre søvn, sier Bente.

Ser ikke på klokka

Ennå hender det ofte at Bente våkner i løpet av natta. Men som regel får hun sove igjen før klokka ringer.

– Strategien min er å ikke se på klokka, men fortelle meg selv at det ennå er mange timer til jeg må stå opp, smiler hun.

– For øvrig mener jeg at det er viktig å ha et godt forhold til sengen sin. Når man har søvnvansker, er det fort gjort å grue seg til leggetid. Jeg prøver heller å gjøre det beste ut av det ved å lese en god bok mens jeg venter på at Sleepwell-tablettene skal virke.

Venninnen min anbefalte Sleepwell Forte på det sterkeste.

– I tillegg praktiserer jeg pusteøvelser som jeg har lært på avspenningskurs, og dette er også til god hjelp, sier Bente. Hun anbefaler andre som opplever søvnproblemer å prøve Sleepwell Forte.

– Sleepwell Forte har bedret søvnkvaliteten min betraktelig – uten bivirkninger. Nå kan jeg til og med kjøre bil uten frykt for å være påvirket av medikamenter. Jeg opplever Sleepwell Forte som en god erstatning for sovemedisiner..

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Sleepwell Forte inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

I tillegg inneholder Sleepwell Forte Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og på den måten kan preparatet bidra til et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 189kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 189,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo