Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Nå sover jeg mange timer i strekk

Diabetessyke Terje led av søvnproblemer. Naturpreparatet Sleepwell Forte har gitt ham god søvn og økt livskvalitet.

– Ja, gurimalla! Nå er det opp om morran og tjo og hei! Klart det er deilig!

Terje Ree smiler bredt. Og den blide Grimstad-mannen har grunn til å være fornøyd. Etter å ha slitt med søvnproblemer i 10–15 år, er han endelig i gjenge.

– Det er så lenge siden jeg har hatt følelsen av å våkne uthvilt om morgenen. Det er jo ikke bra for helsa å ligge våken og gruble. Man blir sliten og utilpass, sier Terje.

Diabetes

63-åringen mistenker at diabetes 1, som han har hatt i over 40 år, kan være grunnen til at han opplever søvnproblemer.

Etter å ha slitt med søvnproblemer i 10–15 år, er han endelig i gjenge

– Jeg vet i hvert fall at mange diabetessyke opplever søvnproblemer, forteller Terje. Tidligere har han brukt medikamenter utskrevet av lege for å få sove.

– Men de måtte jeg kutte ut. Jeg tar nemlig medisiner fordi jeg har svært ømfintlig hud som følge av sykdommen. I tillegg sliter jeg med smerter på grunn av slitasjeskader i skuldrene. Kombinasjonen av legemidlene ga meg ordentlig «hang over».

Mange timer i strekk

Terje oppdaget Sleepwell Forte gjennom en annonse på nettet. Han bestemte seg for å bestille en prøvepakke av naturpreparatet.

– Det gikk noen dager uten at jeg merket forandring. Men etter en liten uke slo effekten til. Plutselig en natt sov jeg mange timer i strekk. Og da jeg våknet, var jeg uthvilt. Det var en deilig følelse. Endelig noe som hjalp mot mine søvnproblemer!

Bivirkninger
Terje må som regel opp en gang midt på natten for å ta smertestillende mot skulderplagene, men har ingen problemer med å få sove igjen når han er tilbake under dynen.

– I tillegg merker jeg ingen bivirkninger av å bruke Sleepwell Forte sammen med legemidler, sier Terje, som liker å være aktiv og holde formen ved like. Etter at han fikk nattesøvnen tilbake, har treningen gått mye lettere.

I tillegg merker jeg ingen bivirkninger av å bruke Sleepwell Forte sammen med legemidler

– God søvn er viktig for den generelle livskvaliteten. Det kan samboeren skrive under på. Det er klart at de urolige nettene også gikk ut over henne.

Basert på kraftige planteekstrakter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, på den måten kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.