Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Nå våkner jeg uthvilt hver morgen

Irene Larsen sov et par timer hver natt. Naturpreparatet Sleewell Forte ga henne søvnen og overskuddet tilbake.

– Jeg husker følelsen av panikk. Følelsen av å ligge våken, se på klokka og vite at man snart skal på jobb, er skremmende, forteller Irene Larsen..

Hennes søvnproblemer begynte i forbindelse med overgangsalderen. Hun fikk ikke sove om kvelden, kunne kaste seg fra side til side i sengen i timer før hun endelig falt til ro – og våknet etter kort tid.

Etter kort tids bruk merket hun forandring

– Men kroppen venner seg til det utroligste. I en periode på to, tre år fungerte jeg i full jobb med et par timers søvn hver natt. I lengden går det selvsagt ikke, sier 62-åringen fra Trondheim.

Sleepwell Forte endret søvnmønsteret

Irene leste seg opp på temaet søvnproblemer og forsøkte det meste av naturpreparater fra apotek og helsekostbutikker. Ingenting hjalp. Sovemedisinene hun fikk av legen la hun bort etter kort tid.

Irene Larsen sover endelig godt igjen takket være Sleepwell Forte

Irene Larsen sover endelig godt igjen takket være Sleepwell Forte

– Riktig nok fikk jeg sove, men våknet midt på natta helt oppkavet av noe jeg nærmest vil kalle hallusinasjoner.

Da hun kom over en annonse for Sleepwell Forte, bestemte Irene seg for å gi naturpreparatet en sjanse. Etter kort tids bruk merket hun forandring.

– Allerede etter et par uker var søvnmønsteret et helt annet. Jeg falt raskt i søvn, og hvis jeg våknet i løpet av natten, var det bare å snu seg rundt og sove videre forteller hun. Plutselig var Irene sine søvnproblemer en saga blott.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsovning og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte inneholder blant annet tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Dette hjelper kroppen med å falle i søvn

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, på den måten kan preparatet bidra til et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Hodepinen forsvant

– Etter at jeg begynte med Sleepwell Forte våkner jeg uthvilt hver morgen, sier Irene og forteller at den vedvarende hodepinen er borte, mens overskuddet og humøret er tilbake.

– Det merkes på både jobben og hjemmebane. Mannen min er nok like glad som meg for det som har skjedd!

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.