Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Jeg orker mer på dagtid

– Uten søvn blir jeg irritert. Jeg jobber tross alt med kunder, og da er det ikke så hyggelig når man er trøtt og det kommer et surt menneske. Da kjenner jeg at jeg ikke er så høflig som jeg burde være, sier Lise Nesse.

I 42 år har Lise jobbet på Bastøferga mellom Horten og Moss. Hun har en 100 prosent stilling og jobber to uker, og har deretter to uker fri.

– Det er til tider en ganske tung jobb. Om sommeren er det veldig mye å gjøre, men jeg har i alle år greid å gjøre dette ganske bra. De siste årene har jeg slitt med søvn, og det sier seg selv at når man jobber 12 timer burde man sove litt mer enn bare tre til fire timer om natten, sier hun.

Langvarig problem

Lise ligger ikke våken om kvelden og bekymrer seg for det ene eller det andre. Faktisk har hun ingen problemer med å sovne, men å komme i en dyp søvn – det er der det ligger.

– Jeg har aldri hatt en sju timers søvn om natta. Jeg har sovet både fem og seks timer, men de siste fem årene har det vært dager der jeg er nede i så lite som to timer, og det er ganske slitsomt, sier Lise.

Det sier seg selv at når man jobber 12 timer burde man sove litt mer enn bare tre til fire timer om natten

– Jeg sovner, men når jeg våkner midt på natten sliter jeg med å sovne igjen. Man leter etter å kjenne en forbedring, men så gjør man ikke det. Jeg har brukt en rekke forskjellige kosttilskudd, men det har bare vært bortkasta penger.

Etter å ha vært hos legen trodde de at årsaken til søvnforstyrrelsene kanskje var at hun våknet fordi hun sluttet å puste mens hun sov, også kjent som søvnapné. Derfor opererte hun nesen – men fortsatt slet hun med søvnen.

Jevn, uavbrutt søvn

Lise kom over en annonse fra Sleepwell Forte på Facebook og tenkte at alt er verdt et forsøk. I februar bestilte hun sin første pakke og har brukt det naturlige kosttilskuddet hver dag siden.

– Etter fire-fem uker tenkte jeg “jøss, jeg blir ikke fyllesyk ut på dagen”, for det er sånn det føles når jeg ikke sover nok eller er uthvilt. Jeg klarer ikke å tenke klart og det har vært en utfordring når jeg har vært på jobb, sier Lise.

Nå har jeg ingen problemer med å jobbe i 12 timer, og jeg klarer å følge med på det som skjer uten å være halvveis i koma

«Dagen derpå»-følelsen er ganske vanlig etter en natt med dårlig søvn, og påvirker både humøret, konsentrasjonen og yteevnen dagen etter. Når Lise nå legger seg om kvelden, ser hun på klokken og regner med at hun kommer til å sovne innen et kvarter. Når hun våkner har det plutselig blitt morgen – og hun har fått seks timer med søvn.

– Jeg sover roligere, snur meg ikke så mye om natten, og våkner ikke etter et par timer. For meg er det helt utrolig at jeg kan sove så lenge, og jeg er mer uthvilt enn jeg har vært tidligere, forteller hun.

Naturlig hjelpemiddel mot søvnproblemer

– Nå har jeg ingen problemer med å jobbe i 12 timer, og jeg klarer å følge med på det som skjer uten å være halvveis i koma, sier Lise.

Sleepwell Forte inneholder en sammensetning av tre virkningsfulle urter; Kamilleblomst, sitronmelisse og humle som tradisjonelt har blitt brukt for å gjøre kroppen og hjernen avslappet før sengetid. I tillegg inneholder det naturlige preparatet Biotin og Vitamin B12 som har positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

– Jeg har selvfølgelig noen netter hvor jeg våkner midt på natten, men da jeg sovner igjen. Jeg ligger ikke å vrir meg i mange timer før jeg må stå opp.

Overskudd i hverdagen

64-åringen fra Horten har alltid vært aktiv på fritiden, og har stor glede av å gå tur. Etter at hun begynte på Sleepwell Forte har hun endelig energi nok til å være ute i naturen igjen.

– Det fristet mer å bare sette seg i godstolen, men nå opplever jeg at jeg orker mer på dagtid. Nylig var jeg også på Svalbard med ei 68 år gammel venninne. Vi var som fjellgeiter, ler Lise.

– Jeg kan ikke si at Sleepwell Forte vil funke på alle, men jeg som har prøvd mye forskjellig kan si at det funker for meg. Derfor vil jeg anbefale det til alle som sliter med søvn, avslutter Lise.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.