Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Hvis du har problemer med å sovne, bør du lese dette…

OPPDAG HVORDAN DU KAN SOVNE HELT NATURLIG... UTEN BRUK AV SOVEPILLER ELLER MEDIKAMENTER

 

Kjære leser,

Søvn er viktig. Det er et menneskelig behov, men allikevel får mange av oss ikke så mye som 6 timers søvn per natt engang.

Hvis du har problemer med å sovne, å sove natten gjennom eller at du våkner for tidlig, kan denne meldingen være nøkkelen til forbedring ettersom du vil lære om…

…Den viktigste grunnen til at søvn både kan forbedre og ødelegge din generelle helse

…Og de 3 urteekstraktene som forskning viser at kan hjelpe deg med å sove godt – raskt og naturlig…

 

Kan dårlig søvn virkelig fremskynde aldring?

Ny forskning1 av Dr Matthew Walker (Verdensledende søvnforsker ved Center for Human Sleep Science ved University of California, Berkeley) har oppdaget en betydningsfull kobling mellom mangel på søvn og tidlig utbrudd av demens.

Og det finnes mer. I forskningen hans er det også påvist en tydelig kobling mellom søvnmangel, alvorlige sykdommer og kognitiv tilbakegang. Faktisk er den en kobling mellom søvnmangel og mange av de mest dødelige sykdommene.

Og dette blir enda mer aktuelt når du eldes ettersom prosessen fremskyndes ytterligere.

Hans forskning slår fast at dersom du får mindre enn 7,5 timer med dyp og gjenopprettende søvn hver natt (og til og med mer for de over 50), utsetter du deg selv for alvorlig risiko.

Legg også merke til at det ikke finnes noen “innhentende effekt”. Du kan derfor ikke sove mer senere for å innhente tapt søvn. Hvis du får en dårlig natt, vil dette etterlate seg et merke, så og si.

Det betyr at dårlig søvn bokstavelig talt kan fremskynde din interne klokke – og på grunn av dette – bør ikke engang sporadisk søvnløshet være noe du ignorerer…

 

Søvnens Verste Fiende

Her kommer en sjokknyhet. ALKOHOL er ikke bra for søvnen. Mange av oss tyr til alkohol når vi opplever søvnproblemer, det har i alle fall jeg gjort. Men dette kan få alvorlige konsekvenser ettersom alkohol og sovepiller dessverre stjeler den beste søvnen.

Og her er hvorfor:

Når du sover, går kroppen gjennom 5 viktige søvnfaser – I, II, III, IV og REM (Rapid Eye Movement). Det viser seg at kroppen kun helbreder seg selv under to av disse fasene – Fase IV og REM

Hjerneskanninger viser dette på en god måte. Når kroppen befinner seg på disse to stadiene, viser hjernen tegn til alfabølgeaktivitet. Dette er viktig fordi alfabølger er elektriske signaler som produseres av hjernen i en avslappet og helbredende tilstand. Det er slik kroppen din oppfører seg når alt er bra.

Dessverre viser den nyeste forskningen1,2,3,4 at verken alkohol eller sovepiller kan hjelpe deg med å øke alfabølgeaktiviteten. Og det som verre er, er at begge forhindrer hjernen din i å noensinne få oppleve dem under påvirkning av disse stoffene.

Hvis du merker at et par glass vin eller sovepiller ikke får deg til å føle deg bedre – er det ikke din feil – det er bare ikke den riktige metoden.

Nå vil jeg fortelle deg om en effektiv urteformel som forskere har avdekket og hvor du kan finne ingrediensene…

 

Forbered kroppen din på dyp, rolig og gjenopprettende søvn

…med denne trioen av beroligende urter.

Nå til dags kan du ikke engang gå gjennom en helsekostbutikk uten å se rader på rader med urter som påstår å kunne hjelpe deg med søvnen din. Du ser all slags urtetyper med ulike virkningsnivåer… men noen av dem er ikke engang i standardiserte former, som faktisk er den eneste måten å kunne garantere virkning.

Som helsefanatiker og bedriftseier syner jeg at denne tilfeldige tilnærmingen er fullstendig latterlig. Ingen veiledning eller bevis – kun et rot av flasker som forvirrer selv mennesker med omfattende vitaminkunnskap.

 

Sannheten Om Urter Og Søvn

Urter kan ha en utrolig god effekt på søvn så lenge riktig styrke og riktig urtekombinasjon blir brukt og du tar dem i standardisert form.

Det finnes tre spesifikke Søvnurter som forskning har påvist gang på gang er sikre og kraftfulle når de tas i kombinasjon med hverandre, og spesielt sammen med vitaminene B12 (som Pyridoksin HCl) og Biotin. Og ikke glem det viktigste i formularen: Magnesium mot nattekramper og stivhet. 

Hver av de naturlige ingrediensene i denne kraftfulle formelen virker sammen… i synergi… for å forbedre kroppens naturlige søvnrytme ved å jobbe med kroppen.

Dette fungerer så bra fordi det er mye enklere å fikse noe når du jobber med kroppen, og ikke mot den. Sannheten er at dette gjør at kroppen din kan gjøre alle tunge løft for deg slik at du kan fikse søvnen mye raskere.

Formelen med tre helbredende urter...

Sitronmelisse

Det andre medlemmet i kvartetten av søvnurter som jeg anbefaler er sitronmelisse, et medlem av leppeblomstfamilien. Urten har blitt benyttet i mer enn 2000 år i tradisjonell medisin og hjelper med å redusere stress og stimulere søvn, ja, bare navnet høres beroligende ut.

Ta 160 mg av sitronmelisseekstrakt før leggetid da forskning6 antyder at denne mengden gir en beroligende og stemningsfremmende effekt. En studie7 fant til og med ut at dette hjelper med å lindre symptomer ved overgangsalderen.

Og igjen, dette er viktig fordi det er helt avgjørende å være avslappet i kropp og sinn før leggetid. Sitronmelisse er et naturlig og flott produkt som hjelper deg med å sovne raskere, spesielt når det kombineres med andre urteekstrakter som du vil lese mer om nedenfor.

Humleekstrakt8

Det tredje urteekstraktet kommer fra humleplanten. Selv om humleplanten er et medlem av hampfamilien, er du kanskje kjent med humle siden blomstene (konglene) brukes i ølproduksjon.

Det viktige med humle er å ta den med resten av urtene for å oppnå full effekt.

Det er kombinasjonen av humleekstrakt (også 160 mg) og sitronmelisseekstrakt (160 mg) som bidrar til å forbedre søvnen, redusere tiden det tar å sovne og øke alfabølgeaktiviteten i hjernen.

Husk at alfabølgesignalene produseres av hjernen når du sover rolig og kroppen er i en helbredende tilstand. Et nøyaktig 1:1 humle-/sitronmelisseforhold er det du må finne hvis du ønsker å oppnå et raskest mulig resultat.

Kamille

Kamille er en urgammel medisinsk urt som var kjent i det gamle Egypt, Hellas og Roma. Kamillens popularitet vokste gjennom middelalderen da folk brukte det som et middel mot en rekke medisinske problemer, noe som inkluderer astma, kolikk, fever, betennelser, kvalme og nevrotiske plager.

Plantens helbredende egenskaper kommer fra dens tusenfrydlignende blomster som inneholder flyktige oljer (inkludert bisabolol, bisabololoksidene A og B, og matricin) samt andre flavonoider (spesielt en forbindelse som kalles apigenin) og terapeutiske stoffer.

Nyere forskning9 viser at denne planten faktisk er et kraftfullt middel i behandlingen av stress og søvnløse netter. Studiene viser at den reduserer angst og stress signifikant og bidrar med å forbedre kroppsvekt.

 

Hvor får man tak i disse naturlige ingrediensene

Det å skaffe hver av disse ingrediensene separat kan fort bli dyrt fordi ingredienser av høy kvalitet er vanskelig å finne…

Faktum er at hvis du hadde gått inn i en helsekostforretning og kjøpt alle disse ingrediensene, ville prislappen fort ha endt på 600 NOK eller mer…

…og det er nettopp derfor vi har laget Sleepwell Forte – et forskningsbasert, naturlig og effektivt urtemiddel. Sleepwell Forte inneholder alle tre av de ovennevnte urtene samt vitaminene B12 (som Pyridoksin HCl) og Biotin. I tillegg inneholder produktet den effektive ingrediensen Magnesium mot nattekramper og stivhet. Alt det beste innen kvalitet og styrke tilgjengelig i dag, samlet sammen til to urtepiller som enkelt svelges hver kveld…

Og du behøver ikke bare ta vårt ord for det. Sleepwell Forte er støttet av vår ubetingede 180 dager – 100% bedre søvngaranti – pengene-tilbake-garanti…

Det stemmer! Etter kjøpet vil du være dekket av en garanti på 180 dager for å teste Sleepwell Forte og dermed selv få oppleve de livsendrende effektene. Og hvis du av en eller annen grunn ikke merker at søvnen forbedres, er det bare å returnere eskene for å få alle pengene dine tilbake – helt uten problemer, småplukk eller spørsmål.

Et spesialtilbud

Akkurat nå er vi ivrige etter å få virksomheten vår til å vokse. Vi har derfor bestemt oss for å gi deg et spesialtilbud for å få flere kunder gjennom døra…

Men det finnes en hake!

Tilbudet avsluttes så snart vi føler at nok mennesker har gitt produktet den oppmerksomheten og den spredningen det fortjener.

Handle nå

Du må handle nå fordi helsen din bokstavelig talt avhenger av søvnkvaliteten din!

Hvis du føler deg stresset, sliten og mangler energi, bør din førsteprioritet være å fikse søvnen…

Sleepwell Forte ble skapt for å hjelpe deg med å få en dypere, mer tilfredsstillende og gjenopprettende søvn, helt naturlig (ved å jobbe med kroppen din)…

Og du har absolutt ingenting å tape på å gi Sleepwell Forte en sjanse… hver eske kommer med en ubetinget (180 dager) 100% bedre søvngaranti – ingen risiko, ingen innsats, kun én kapsel før leggetid for bedre søvn.

Dette er hva du må gjøre nå for å komme i gang.

Steg 1: Gå til skjemaet nedenfor ved å scrolle nedover siden

Steg 2: Fyll inn navn, adresse og noen andre basisopplysninger. Det er det hele. Du vil få Sleepwell Forte levert hjem til deg om noen få dager. Du er derfor bare noen få dager unna en dypere og mer tilfredsstillende søvn.

Du har absolutt ingenting å tape på å bestille Sleepwell Forte – bortsett fra søvnløse netter…

Kiara Ravn
/kiara-gikk-flere-dogn-sovn/

Etter én uke lente jeg meg ene og alene på Sleepwell Forte. Jeg sov bedre, var mindre rastløs og følte meg mer uthvilt hver morgen

Arvid Reppen
/snur-sover-videre/

Jeg er mindre anspent og stresset. Og på dagtid føler jeg meg lettere i både kropp og hode. Jeg liker å være aktiv på fritiden, og nå er det mye enklere å komme seg på trening etter jobb

Anne Lelienhof
/na-leve-livet/

Jeg forventet selvsagt ikke en umiddelbar effekt, men allerede den andre natten sov jeg som et barn. Jeg kan fremdeles våkne midt på natten. Forskjellen er at jeg nå kan sove videre.

Ola Dæhli
/slutter-sleepwell-forte-ligger-pennalet/

Jeg sover i lengre etapper. Og hvis jeg våkner i løpet av natten, får jeg som regel sove igjen. Jeg får nok søvn, og er ikke lenger frustrert og lei – bare glad!

Reidun A. Øverli
/har-fatt-en-ny-giv/

Jeg vil kalle Sleepwell Forte et skup! Allerede den første natten merket jeg at noe var annerledes. Og etter noen få dagers bruk, sov jeg bedre enn på mange år

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.