Sleepwell Forte Slik virker det

Sleepwell Forte er effektivt mot søvnproblemer, stress, angst og uro.

Ingrediensene er sammensatt for best mulig synergieffekt, og er kjent for sine beroligende, muskelavslappende og sønvfremkallende egenskaper. I tillegg bidrar innholdet til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem, slik at Sleepwell Forte også benyttes ved stress, angst og uro.

Et naturlig preparat er som Sleepwell Forte å foretrekke der det er mulig, da reseptbelagte sovemedisiner og beroligende ofte medfører avhengighet og avtagende effekt over tid. Sleepwell Forte inneholder naturlige og kraftige ekstrakter.  

Opplev de gode effektene du også

Blant Norges befolkning oppfyller rundt 15 prosent av alle voksne de diagnostiske kriteriene for insomni – som er søvnproblemer som varer i mer enn én måned.

Les om søvnproblemer

KAMILLEBLOMST

CHAMOMILLA RECUITA

CHAMOMILLA RECUITA er opprinnelig viltvoksende både i Europa, Asia og Nordvest-Afrika. Dette er en urt som kan være mildt beroligende og muskelavslappende. Den viktigste anvendelsen idag er avlapning, søvn og mot kramper (spesielt i mage/tarm regionen).

SITRONMELISSE

MELISSA OFFICINALES

MELISSA OFFICINALES er en urt som er kjent for å være avslappende og beroligende, i tillegg til å være hudrensende. Det er utført flere kliniske studier, med påvist god avslappende og bedret kognitiv effekt på friske frivillige. Den Europeiske Kommisjonen har godkjent sitronmelisse for nervøse søvnforstyrrelser.

HUMLE

HUMULUS LUPULUS

HUMULUS LUPULUS kan være beroligende, søvdyssende og kan i noen grad smertestillende og appetittstimulerende. Anvendes idag som beroligende middel særlig i sammenheng med andre urter med samme egenskaper.

BIOTIN

OG VITAMIN B12

BIOTIN OG VITAMIN B12 bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og slik kan Sleepwell Forte bidra til et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag.