Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Jeg bare snur meg og sover videre

Mange år med skiftarbeid ødela Arvid Reppens søvnrytme. Med naturpreparatet Sleepwell Forte fant han tilbake til god nattesøvn.

– Det er klart det ikke er bra for søvnen å jobbe dager og netter om hverandre. For meg førte mange år med skiftarbeid i Nordsjøen til at jeg fikk til dels store problemer med søvnrytmen, forteller Arvid Reppen.

Natten var preget av urolig søvn, og jeg var ikke akkurat uthvilt og opplagt på morgenen

Historien hans er typisk for mange som jobber skift eller turnus. Det er påvist av det kan være helsefarlig å kombinere dag-, kvelds- og nattarbeid over tid. Særlig er nattevakter forbundet med ulike lidelser og sykdommer, deriblant søvnvansker.

Våknet etter en time

– Og så henger det vel også sammen med at man blir eldre. Og i tillegg var jeg plaget med smerter etter en gammel idrettsskade, sier 46-åringen fra Sandnes. Han jobber ikke lenger turnus, men ble ikke kvitt søvnvanskene etter at han gikk over til vanlig arbeidstid.

– Som regel sovnet jeg greit om kvelden, men våknet ofte etter en time eller to. Resten av natten var preget av urolig søvn, og jeg var ikke akkurat uthvilt og opplagt på morgenen, sier Arvid.

Alt å vinne

Han forteller at han ønsket å holde seg unna sovemedisiner, men har erfaring med flere naturpreparater – med varierende resultat.

Det gikk ikke lang tid før han merket virkningen av tablettene

– Da jeg kom over en annonse for Sleepwell Forte, bestemte jeg meg for å prøve produktet. Jeg hadde alt å vinne, sier Arvid. Han forteller at det ikke gikk lang tid før han merket virkningen av tablettene han tok en stund før leggetid.

– Etter noen dager tenkte jeg at «i natt har jeg sovet godt». Og slik fortsatte det. Det hender ennå at jeg våkner på natten, men nå kan jeg bare snu meg og sove videre.

Lett i kropp og hode

Med nattesøvnen på plass, merker Arvid at han har en annen ro i kroppen på kveldstid.

– Jeg er mindre anspent og stresset. Og på dagtid føler jeg meg lettere i både kropp og hode. Jeg liker å være aktiv på fritiden, og nå er det mye enklere å komme seg på trening etter jobb, sier han og understreker at han er klar over at det er mulig å innbille seg ting.

– Men jeg er ikke i tvil om at dette har fungert for meg. Jeg anbefaler andre som sliter med dårlig søvnrytme å prøve Sleepwell Forte.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende, og kan føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat, som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Jeg anbefaler andre som sliter med dårlig søvnrytme å prøve Sleepwell Forte

Det er i dag flere tusen nordmenn som får sove bedre ved bruk av Sleepwell Forte™. Produktet har blitt en bestselger i Skandinavia, og det er en grunn til det. Produktet er basert på naturlige virkestoffer og kan brukes over tid uten fare for uønskede bivirkninger.

Akkurat nå har vi en kampanje hvor du kan prøve Sleepwell Forte™ til HALV PRIS. Benytt deg av skjemaet nedenfor

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.