Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– Sov godt allerede den andre natta

Mai (41) slet med søvnen i mange år. Så snudde det over natta.

Hvor lenge kan en ha søvnproblemer og likevel få hverdagen til å gå rundt? I Mai Hauges tilfelle er svaret «i mange år». Men til slutt måtte 41-åringen fra Kristiansand kaste inn håndkleet. Hun ble sykmeldt, med klar beskjed fra legen: «Du må lære deg å sove».

Fælt å være våken

Før dette hadde det gått opp og ned med søvnen i mange år. Mai sovnet ofte ganske raskt etter leggetid. Men etter en time eller to var det slutt.

– Jeg lå våken og vred meg i sengen. Det er forferdelig å ligge slik og vite at man snart skal stå opp og gå på jobb. For det gjorde jeg nesten alltid, uansett hvor dårlig formen var, sier Mai.

ha utstyret klart før eksamenNaturlig løsning: – Fungerer fantastisk bra med Sleepwell.

– Situasjonen gjorde meg veldig frustrert og sliten. Samtidig gikk livet som mor, samboer og yrkesaktiv på et vis, helt til legen sa stopp, forteller hun om sykmeldingen som ligger noen år tilbake i tid.

Sluttet med sovemedisiner

Mais lege ga henne sovemedisiner, og disse var til god hjelp – en stund. – Problemet var at jeg ble veldig trøtt også på dagtid. Det føltes nesten som å være i koma. Derfor trappet jeg ganske raskt ned på medikamentene, også fordi kjører truck i jobben min på et lager. Det krever at man er forsiktig med reseptbelagte medisiner, sier hun.

Sov hele natten

Da Mai la bort sovemedisinene, kom søvnvanskene tilbake. Men for et par år siden bestemte hun seg for å prøve Sleepwell Forte. Dette er et naturlig produkt som blant annet inneholder urter med søvndyssende effekt.

Etter at jeg begynte med Sleepwell, har min livskvalitet blitt uendelig mye bedre

– Jeg var i utgangspunktet skeptisk. Jeg hadde nemlig prøvd andre naturpreparater, som ikke virket. Men i dag er jeg veldig glad for at jeg ga Sleepwell Forte en sjanse, sier Mai og forteller at effekten kom umiddelbart.

– Allerede den andre natten sov jeg som et barn. Det var nesten ikke til å tro! For første gang på lang var jeg våken og opplagt, og følelsen var så uvant at jeg nesten trodde noe var galt. På jobben satt jeg og trommet med fingrene på bordet og var skikkelig «hyper». Det var litt sånn «hva skjer?». Jeg var nesten elektrisk, ler Mai.

Flere bør prøve Sleepwell Forte

Etter at hun begynte med Sleepwell Forte, har Mais livskvalitet blitt uendelig mye bedre, forteller hun.

– Jeg sover godt om natten og er våken og uthvilt om dagen. Det er fantastisk, sier 41-åringen med et smil og røper at hun stadig anbefaler produktet til venner og kjente som har søvnvansker. – Jeg forteller mer enn gjerne om hvordan Sleepwell Forte hjelper meg i hverdagen. Ut fra min erfaring med produktet tror jeg det vil kunne hjelpe også andre som har søvnproblemer.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren Sleepwell Forte. Vi lar deg prøve en pakke til 50 % rabatt! NB: Tidsbegrenset tilbud, kun så lenge varelageret rekker

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for kun 79,- GRATIS FRAKT

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Sleepwell Forte for kun 79,- i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.