Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– Sov godt allerede den andre natta

Mai (41) slet med søvnen i mange år. Så snudde det over natta.

Hvor lenge kan en ha søvnproblemer og likevel få hverdagen til å gå rundt? I Mai Hauges tilfelle er svaret «i mange år». Men til slutt måtte 41-åringen fra Kristiansand kaste inn håndkleet. Hun ble sykmeldt, med klar beskjed fra legen: «Du må lære deg å sove».

Fælt å være våken

Før dette hadde det gått opp og ned med søvnen i mange år. Mai sovnet ofte ganske raskt etter leggetid. Men etter en time eller to var det slutt.

– Jeg lå våken og vred meg i sengen. Det er forferdelig å ligge slik og vite at man snart skal stå opp og gå på jobb. For det gjorde jeg nesten alltid, uansett hvor dårlig formen var, sier Mai.

ha utstyret klart før eksamenNaturlig løsning: – Fungerer fantastisk bra med Sleepwell.

– Situasjonen gjorde meg veldig frustrert og sliten. Samtidig gikk livet som mor, samboer og yrkesaktiv på et vis, helt til legen sa stopp, forteller hun om sykmeldingen som ligger noen år tilbake i tid.

Sluttet med sovemedisiner

Mais lege ga henne sovemedisiner, og disse var til god hjelp – en stund. – Problemet var at jeg ble veldig trøtt også på dagtid. Det føltes nesten som å være i koma. Derfor trappet jeg ganske raskt ned på medikamentene, også fordi kjører truck i jobben min på et lager. Det krever at man er forsiktig med reseptbelagte medisiner, sier hun.

Sov hele natten

Da Mai la bort sovemedisinene, kom søvnvanskene tilbake. Men for et par år siden bestemte hun seg for å prøve Sleepwell Forte. Dette er et naturlig produkt som blant annet inneholder urter med søvndyssende effekt.

Etter at jeg begynte med Sleepwell, har min livskvalitet blitt uendelig mye bedre

– Jeg var i utgangspunktet skeptisk. Jeg hadde nemlig prøvd andre naturpreparater, som ikke virket. Men i dag er jeg veldig glad for at jeg ga Sleepwell Forte en sjanse, sier Mai og forteller at effekten kom umiddelbart.

– Allerede den andre natten sov jeg som et barn. Det var nesten ikke til å tro! For første gang på lang var jeg våken og opplagt, og følelsen var så uvant at jeg nesten trodde noe var galt. På jobben satt jeg og trommet med fingrene på bordet og var skikkelig «hyper». Det var litt sånn «hva skjer?». Jeg var nesten elektrisk, ler Mai.

Flere bør prøve Sleepwell Forte

Etter at hun begynte med Sleepwell Forte, har Mais livskvalitet blitt uendelig mye bedre, forteller hun.

– Jeg sover godt om natten og er våken og uthvilt om dagen. Det er fantastisk, sier 41-åringen med et smil og røper at hun stadig anbefaler produktet til venner og kjente som har søvnvansker. – Jeg forteller mer enn gjerne om hvordan Sleepwell Forte hjelper meg i hverdagen. Ut fra min erfaring med produktet tror jeg det vil kunne hjelpe også andre som har søvnproblemer.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren Sleepwell Forte. Vi lar deg prøve en pakke til 50 % rabatt! NB: Tidsbegrenset tilbud, kun så lenge varelageret rekker
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-