Sleepwell Forte Magasinet

Sov søtt på årets skumleste dag!

Gleder du deg til Halloween? Her er noen tips til hvordan du kan sove søtt på årets skumleste dag.

Det er ikke alltid like lett å sove når man skal, og mange sliter med dårlige søvnrutiner og søvnmangel. En tur i frisk luft eller samvær med gode venner kan ha en positiv virkning på nattesøvnen.

Gå knask eller knep

Har du noen gang gått en tur i frisk luft og følt at øyelokkene blir tyngre, eller at du blir trøtt i det du kommer inn i varmen igjen?

Det finnes ingen entydig forklaring på dette, annet enn at hjernen trenger mer energi på å avkode de nye opplevelsene. Da brukes mer av de psykiske ressursene våre, og energinivået går ned.

Ta med deg barnet, barnebarnet eller naboungen på knask eller knep og få deg en liten kveldstur i samme slengen.

Aktivitet gjør godt for både kropp og hode, og ungene vil elske det!

Kle deg ut og gjør noe moro med venner

Akkurat som en tur i frisk luft, påvirker også andre aktiviteter energinivået vårt. En dag full av hendelser og nye sanseopplevelser, fører til at du er mer sliten på slutten av dagen enn hvis du bare sitter stille i sofaen. Omfavn høytiden og gjør den til en morsom kveld med venner. Kle dere ut og finn barnet i dere selv!

Et eksempel er Halloween-bingo: lag unike bingobrett til hver deltaker på forhånd og fyll rutene med forskjellige ting som omhandler de som ringer på døra.

Her er noen forslag:

– Utkledd som heks

– Sa «knask eller knep»

– Tok en hel neve med godteri

– Umulig å skjønne hva kostymet var

– Sa «happy Halloween»

Her er det rom for å være kreativ. Førstemann til fem på rad vinner!

 

(Teksten fortsetter etter bildet)

Velg sunnere alternativer til godteriet

Ikke propp deg full med godteri, selv om det kan være fristende på en dag der søtsaker står i sentrum. Velg heller sunnere alternativer som frukt og nøtter, smoothie eller noe varmt å drikke.

Tidligere i uken skrev vi om hvordan å unngå skremmende fristelser på Halloween. Ta en titt her for inspirasjon! Sunn mat holder blodsukkeret stabilt gjennom natten og øker sannsynligheten for god søvn.

Det er lurt å ikke spise alt for nært leggetid.

Om vi spiser rett før vi skal legge oss bruker kroppen energi på å fordøye maten i stedet for å “slå seg av” og restituere muskler og energi. Ta deg en banan om du er veldig sulten, eller et glass varm melk med honning.

Tenn stearinlys og demp lysene

Er det noe allehelgensaften er kjent for er det stemningen og mørket. Dette er høytiden der man slukker de elektriske lysene og tenner stearinlys. Noen huler ut gresskar, for så å skjære ut ulike ansikter, og bruke det som lykt utenfor døra. Sterkt lys på kvelden kan forstyrre kroppens døgnrytme, fordi utskillelsen av søvnhormonet melatonin minsker når vi blir utsatt for mye lys. Derfor er det også lurt å holde seg unna PC- og mobilskjermer rett før leggetid.

Stearinlys lager ikke bare koselig stemning, men hjelper oss å bli trøtte!

Prøv Sleepwell Forte

Om du har prøvd alt, men likevel ikke får sove når natten kommer, kan Sleepwell Forte være løsningen for deg. Kapslene består av kun naturlige produkter som kamilleblomst, sitronmelisse og humle som virker avslappende og søvnfremkallende.

Andre virkestoffer som Biotin og vitamin B12 er med på å opprettholde normal psykologisk funksjon og bidrar til et velfungerende nervesystem. Kapslene fungerer også godt mot stresslidelser, angst og uro. Sov godt!

 

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 149kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte for 149,- kr, kr for 1 måneds forbruk.Gratis frakt. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneders forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 298 kr inkl. frakt i måneden. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo