Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Sov søtt på årets skumleste dag!

Gleder du deg til Halloween? Her er noen tips til hvordan du kan sove søtt på årets skumleste dag.

Det er ikke alltid like lett å sove når man skal, og mange sliter med dårlige søvnrutiner og søvnmangel. En tur i frisk luft eller samvær med gode venner kan ha en positiv virkning på nattesøvnen.

Gå knask eller knep

Har du noen gang gått en tur i frisk luft og følt at øyelokkene blir tyngre, eller at du blir trøtt i det du kommer inn i varmen igjen?

Det finnes ingen entydig forklaring på dette, annet enn at hjernen trenger mer energi på å avkode de nye opplevelsene. Da brukes mer av de psykiske ressursene våre, og energinivået går ned.

Ta med deg barnet, barnebarnet eller naboungen på knask eller knep og få deg en liten kveldstur i samme slengen.

Aktivitet gjør godt for både kropp og hode, og ungene vil elske det!

Les også: Ikke undervurder søvnen!

Kle deg ut og gjør noe moro med venner

Akkurat som en tur i frisk luft, påvirker også andre aktiviteter energinivået vårt. En dag full av hendelser og nye sanseopplevelser, fører til at du er mer sliten på slutten av dagen enn hvis du bare sitter stille i sofaen. Omfavn høytiden og gjør den til en morsom kveld med venner. Kle dere ut og finn barnet i dere selv!

Et eksempel er Halloween-bingo: lag unike bingobrett til hver deltaker på forhånd og fyll rutene med forskjellige ting som omhandler de som ringer på døra.

Her er noen forslag:

– Utkledd som heks

– Sa «knask eller knep»

– Tok en hel neve med godteri

– Umulig å skjønne hva kostymet var

– Sa «happy Halloween»

Her er det rom for å være kreativ. Førstemann til fem på rad vinner!

Les også: Dette er grunnene til at du ikke får sove

(Teksten fortsetter etter bildet)Nok aktivitet får deg til å ville sove

Velg sunnere alternativer til godteriet

Ikke propp deg full med godteri, selv om det kan være fristende på en dag der søtsaker står i sentrum. Velg heller sunnere alternativer som frukt og nøtter, smoothie eller noe varmt å drikke.

Tidligere i uken skrev vi om hvordan å unngå skremmende fristelser på Halloween. Ta en titt her for inspirasjon! Sunn mat holder blodsukkeret stabilt gjennom natten og øker sannsynligheten for god søvn.

Det er lurt å ikke spise alt for nært leggetid.

Om vi spiser rett før vi skal legge oss bruker kroppen energi på å fordøye maten i stedet for å “slå seg av” og restituere muskler og energi. Ta deg en banan om du er veldig sulten, eller et glass varm melk med honning.

Les også: Kostholdtips for bedre søvn

Tenn stearinlys og demp lysene

Er det noe allehelgensaften er kjent for er det stemningen og mørket. Dette er høytiden der man slukker de elektriske lysene og tenner stearinlys. Noen huler ut gresskar, for så å skjære ut ulike ansikter, og bruke det som lykt utenfor døra. Sterkt lys på kvelden kan forstyrre kroppens døgnrytme, fordi utskillelsen av søvnhormonet melatonin minsker når vi blir utsatt for mye lys. Derfor er det også lurt å holde seg unna PC- og mobilskjermer rett før leggetid.

Stearinlys lager ikke bare koselig stemning, men hjelper oss å bli trøtte!

Les også: Teknologien stjeler nattesøvnen fra deg

Prøv Sleepwell Forte

Om du har prøvd alt, men likevel ikke får sove når natten kommer, kan Sleepwell Forte være løsningen for deg. Kapslene består av kun naturlige produkter som kamilleblomst, sitronmelisse og humle som virker avslappende og søvnfremkallende.

Andre virkestoffer som Biotin og vitamin B12 er med på å opprettholde normal psykologisk funksjon og bidrar til et velfungerende nervesystem. Kapslene fungerer også godt mot stresslidelser, angst og uro. Sov godt!

 

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.