Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– Om du sover dårlig, må du bare kjøpe Sleepwell

Ordene kommer fra Susanne (65) fra Malmø. Hun slet lenge med nattesøvnen. Men så fikk hun et tips som skulle endre livet hennes.

Susanne er en livsglad pensjonist som nyter tilværelsen sin til det fulle. Hun er glad i turer i skog og mark, og bruker ellers mye av fritiden på sine fem barnebarn.

– Jeg starter alltid morgenen min uthvilt. En god kopp kaffe og radio om morgenen, det setter jeg stor pris på. Det er den beste starten på dagen for meg. Men det har ikke alltid vært sånn, det kan jeg love deg:

– Jeg hadde store problemer med nattesøvnen, fikk ikke sove i det hele tatt. Det gikk så langt at jeg måtte prøve sovemedisiner. De brukte jeg i et par år, men med veldig negative assosiasjoner. Jeg følte at jeg nesten ble beruset av slike medikamenter og synes det er litt ekkelt, sier hun. – De ga meg heller ikke noe bedre søvn egentlig. Så jeg droppet de.

Beste tipset jeg har fått noen gang

Susanne opplevde rett og slett redusert livskvalitet på grunn av den dårlige nattesøvnen. Hun begynte å bli desperat, da hun ved en tilfeldighet fikk et tips som skulle snu opp ned på tilværelsen hennes:

– Jeg traff på en venninne som jeg hadde gått på skole med for mange, mange år siden. Det var hyggelig nok det, sier Susanne. Men det aller hyggeligste sett i ettertid, var tipset hun ga meg. Det var nemlig hun som gjorde at jeg kjøpte Sleepwell Forte, sier en entusiastisk Susanne.

ha utstyret klart før eksamen

– Det endret jo livet mitt. Hun hadde problemer med å få sove akkurat slik som meg. Men etter at hun begynte med Sleepwell endret alt seg for henne. Så jeg jeg bestemte meg der og da for å prøve, sier Susanne.

– Jeg kjøpte en pakke – og 3 dager senere var den levert i postkassen. Etter to uker med Sleepwell Forte var nattesøvnen min normalisert. Det var sånn at jeg endelig kunne sove godt. Jeg sovnet raskere, og sov hele natten. Det er helt fantastisk. Og det aller beste, produktet er basert på naturlige ingredienser, sier en glad Susanne.

– Nå bruker jeg Sleepwell hver dag. Det er min garanti for god nattesøvn. Jeg kan trygt si at jeg knapt har sovet så godt og behagelig noen gang som etter at jeg begynte med Sleepwell Forte. Jeg anbefaler virkelig alle som opplever søvnproblemer – om å prøve.

Vi feirer – prøv GRATIS

Vi feirer over 300 000 solgte pakker, og gir i den anledning alle nye kunder muligheten til å prøve en pakke helt GRATIS. Du betaler kun 79 kr. for frakten. Dette tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
















  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.