Sleepwell Forte Magasinet

Klikk her for å bestille!

– God søvn er alfa og omega

Livet er for kort til at man ikke skal ha det bra i hverdagen, mener Rita Furumo Michaelsen. Naturpreparatet Sleepwell Forte hjalp henne å bli kvitt søvnproblemene sine.

– Det var en tøff periode i livet, ingen tvil om det, sier Rita Furumo Michaelsen om tiden som var preget av alvorlig sykdom i familien. Etter hvert førte den vanskelige situasjonen til at 50-åringen fra Bodø mistet nattesøvnen, noe som gjorde tilværelsen enda vanskeligere.

Ikke enkelt å møte opplagt på jobb etter søvnløse netter

– Samtidig skal man prøve å fungere i hverdagen. Jeg hadde for eksempel en jobb å skjøtte, men det er ikke enkelt å møte opplagt på tidligvakt etter enda en søvnløs natt, konstaterer Rita. Hun jobber som hotellvertinne ved Skagen Hotel i hjembyen – en jobb som innebærer høyt tempo og mye kontakt med hotellets gjester.

– Når man virkelig sliter med søvnen, skjønner man hvor viktig – og sårbart – dette med hvile er, konstaterer Rita.

Bare naturlige ingredienser

Etter en stund ble Rita sykmeldt, og hun prøvde sovemedisiner for å prøve å bøte på søvnproblemene.

– Legemidler kan nok være til god hjelp for mange som sliter. Men det var ikke noe for meg. Jeg følte at alt jeg spiste smakte metall, og i tillegg fryktet jeg andre bivirkninger – ikke minst avhengighet, sier hun.

ha utstyret klart før eksamen Ble nysgjerrig: Sleepwell ga Rita rask effekt!

Ritas nysgjerrighet ble pirret da en venninne fortalte om Sleepwell Forte, som hadde hjulpet henne å bli kvitt søvnproblemene.

– Dette produktet virket veldig lovende, særlig fordi det inneholdt utelukkende naturlige virkestoffer. Det var veldig viktig for meg at det jeg skulle putte i meg var 100 prosent ufarlig og uten bivirkninger, sier hun. Sleepwell Forte ga Rita muligheten til å sove godt igjen.

Hver natt er en drøm

I dag har Rita og familien lagt den vanskelige tiden bak seg – og for henne er hver natt som en drøm.

– Sleepwell Forte løste søvnproblemene raskt. Jeg anbefaler alle som sliter med søvnen å prøve Sleepwell Forte. For min del handler det mye om å kunne føle seg trygg på at Ole Lukkeøye avlegger en visitt også i kveld, smiler hun.

Sleepwell ForteBestill Sleepwell nå

Prøv Sleepwell Forte til kun 189kr - 50% rabatt Obs! tidsbegrenset tilbud.

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Bestill Sleepwell Forte til HALV PRIS i skjemaet under

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-

Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 189,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo