Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

– God søvn er alfa og omega

Livet er for kort til at man ikke skal ha det bra i hverdagen, mener Rita Furumo Michaelsen. Naturpreparatet Sleepwell Forte hjalp henne å bli kvitt søvnproblemene sine.

– Det var en tøff periode i livet, ingen tvil om det, sier Rita Furumo Michaelsen om tiden som var preget av alvorlig sykdom i familien. Etter hvert førte den vanskelige situasjonen til at 50-åringen fra Bodø mistet nattesøvnen, noe som gjorde tilværelsen enda vanskeligere.

Ikke enkelt å møte opplagt på jobb etter søvnløse netter

– Samtidig skal man prøve å fungere i hverdagen. Jeg hadde for eksempel en jobb å skjøtte, men det er ikke enkelt å møte opplagt på tidligvakt etter enda en søvnløs natt, konstaterer Rita. Hun jobber som hotellvertinne ved Skagen Hotel i hjembyen – en jobb som innebærer høyt tempo og mye kontakt med hotellets gjester.

– Når man virkelig sliter med søvnen, skjønner man hvor viktig – og sårbart – dette med hvile er, konstaterer Rita.

Bare naturlige ingredienser

Etter en stund ble Rita sykmeldt, og hun prøvde sovemedisiner for å prøve å bøte på søvnproblemene.

– Legemidler kan nok være til god hjelp for mange som sliter. Men det var ikke noe for meg. Jeg følte at alt jeg spiste smakte metall, og i tillegg fryktet jeg andre bivirkninger – ikke minst avhengighet, sier hun.

ha utstyret klart før eksamen Ble nysgjerrig: Sleepwell ga Rita rask effekt!

Ritas nysgjerrighet ble pirret da en venninne fortalte om Sleepwell Forte, som hadde hjulpet henne å bli kvitt søvnproblemene.

– Dette produktet virket veldig lovende, særlig fordi det inneholdt utelukkende naturlige virkestoffer. Det var veldig viktig for meg at det jeg skulle putte i meg var 100 prosent ufarlig og uten bivirkninger, sier hun. Sleepwell Forte ga Rita muligheten til å sove godt igjen.

Hver natt er en drøm

I dag har Rita og familien lagt den vanskelige tiden bak seg – og for henne er hver natt som en drøm.

– Sleepwell Forte løste søvnproblemene raskt. Jeg anbefaler alle som sliter med søvnen å prøve Sleepwell Forte. For min del handler det mye om å kunne føle seg trygg på at Ole Lukkeøye avlegger en visitt også i kveld, smiler hun.

Akkurat nå har vi en kampanje hvor du kan prøve Sleepwell Forte™ til 50% RABATT. NB! Så lenge varelageret rekker.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.