Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

God søvn helt uten bivirkninger

Har du søvnproblemer? Naturproduktet Sleepwell Forte kan gi deg bedre livskvalitet uten fare for bivirkninger og avhengighet.

Etter hele to år på sovemedisiner bestemte Lise Skum seg for å legge dem bort. Hun var redd for å bli avhengig, og beskriver mange bivirkninger som påvirket hverdagen negativt.

Lise er fornøyd med å ha ekstra energi til å være ute i friluft.

Lise er fornøyd med å ha ekstra energi til å være ute i friluft.

– Jeg gikk rundt som en zombie. Det var som å være litt fyllesyk hver eneste dag, forklarer altaværingen.

Kroniske plager

Søvn er viktig for helsa og livskvaliteten. Dessverre sliter mange med for lite eller for dårlig søvn.Ofte går slike problemer over, men mange får kroniske plager som følge av dårlig søvnkvalitet. I slike tilfeller er det viktig å få behandling for den egentlige årsaken til problemene, som kan skyldes fysiske eller psykiske lidelser.

Mange bivirkninger påvirket hverdagen negativt

Likevel er det slik at behandlingstilbudet ofte er begrenset til tilbud om reseptbelagte sovemedisiner. Medikamenter kan fungere godt ved akutte/kortvarige søvnvansker, eller når årsaken til søvnproblemene er diffus.

Bivirkninger

Hvis søvnvanskene har vedvart over tid, skal reseptbelagte medikamenter unngås. Det er det flere grunner til:

  • Medikamenter har mange kjente bivirkninger: konsentrasjons- og balanseproblemer, dårligere hukommelse og tretthet på dagtid. Du risikerer å blir nedstemt, irritabel eller oppleve en tilstand av likegyldighet
  • Medisiner fjerner ikke den egentlige årsaken til søvnproblemene
  • Over tid må doseringen økes fordi kroppen venner seg til medikamentene
  • Langvarig bruk øker risikoen for et nytt problem: avhengighet av sovemedisiner

I tillegg: Forskning peker på at langvarig bruk av sovemedisiner faktisk kan opprettholde og forverre søvnproblemer.

Uthvilt og kvikk hver morgen

I Alta forsøkte Lise Skum mange alternativer til sovemedisiner, uten at det førte til merkbar forbedring. Men da hun prøvde de naturlige sovepillene Sleepwell Forte, kom resultatene. Nå har hun brukt produktet i over to år.

– Jeg sover godt hele natten og våkner uthvilt og kvikk om morgenen, forteller hun fornøyd.

Hvis jeg våkner i løpet av natten, sovner jeg raskt igjen

sak-28_3-446x400

Spreke Laila har mer overskudd etter at hun startet med Sleepwell Forte.

Lise får støtte av Laila Gerhardsen fra Svelvik. Etter mer enn ti år med store søvnvansker, bestemte hun seg for å gi Sleepwell Forte en sjanse.

– Nå sover jeg godt! Og hvis jeg våkner i løpet av natten, sovner jeg raskt igjen, forteller Laila, som kan dokumentere bedre søvnkvalitet med hjelp av data fra treningsklokken sin.

– Jeg har opplevd å gå tom for Sleepwell Forte, og da har jeg brukt tradisjonelle sovemedisiner. Jeg sover imidlertid ikke noe bedre med dem, og foretrekker Sleepwell Forte. Det er naturlig, trygt og helt uten bivirkninger, slår Laila fast.

Kilder: Nettdoktor.no, helsenorge.no, Folkehelseinstituttet

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.