Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Slik kan søvn hjelpe deg ned i vekt

Dersom du forsøker å gå ned i vekt, er hvor mye du sover nesten like viktig som hvor mye du spiser og trener. Det sies at mangel på søvn kan være en av hovedårsakene til at mange sliter med å gå ned i vekt. Prøver du å bli kvitt noen ekstra kilo, er det med andre ord lurt å ta en titt på hvor mye, og hvor godt, du sover om natta. Her får du fem grunner til hvorfor du kanskje bør revurdere søvnvanene dine!

Mangel på søvn kan gi økt appetitt

Når du ikke sover nok, forstyrres produksjonen av sulthormonene ghrelin og leptin. Mens ghrelin signaliserer til hjernen at du er sulten, er leptin hormonet som forteller deg at du er mett. Etter en dårlig natts søvn, produserer kroppen mer av ghrelin og mindre av leptin – og dermed får du både økt sultfølelse og større appetitt. I tillegg trigges stresshormonet kortisol, noe som også bidrar til at du spiser mer enn du kanskje burde.

Mangel på søvn kan gi mer søtsug

Syns du det er vanskelig å ta sunne valg og motstå fristelser etter en dårlig natts søvn? I så fall er du ikke alene! Mangel på søvn påvirker aktivitetsnivået i frontallappen – altså den delen av hjernen som styrer impulskontrollen vår. Belønningssentrene i hjernen stimuleres også mer av mat når du ikke har sovet nok, noe som gjør at en skål med iskrem føles enda mer fristende og belønnende. Kombinerer du dette med svekket impulskontroll, er det ikke rart at kaloriinntaket fyker til værs etter en dårlig natts søvn.

Mangel på søvn kan øke kalori-inntaket

Mennesker som sover dårlig, spiser ofte flere kalorier. En studie publisert av PubMed viste at når menn bare fikk sove i fire timer, spiste de i gjennomsnitt 559 kalorier mer om dagen, sammenliknet med de som fikk sove i åtte timer. Dette henger sammen med økt appetitt og dårlige matvalg – som nevnt over – men skyldes også at man er våken flere timer og dermed har mer tid til å spise.

Dårlig søvn kan gi lavere forbrenning

Hvileforbrenning er antall kalorier kroppen din brenner når du slapper helt av. Denne påvirkes av alder, vekt, høyde, kjønn og muskelmasse – og av søvnmangel. I en studie hvor 15 menn ble holdt våkne i 24 timer, var hvileforbrenningen deres fem prosent lavere enn etter en normal natt, mens forbrenningen rett etter et måltid var hele 20 prosent lavere.

Dårlig søvn kan føre til mindre fysisk aktivitet

Søvnmangel gjør deg naturlig nok både sliten og trøtt, noe som gjør det enda vanskeligere å overvinne den berømte dørstokkmila. Og skulle du være så flink å komme deg på trening, vil du mest sannsynlig bli mer sliten, trene roligere og avslutte økten tidligere enn du ellers ville ha gjort.

Å sørge for at du sover godt om natta, har altså langt flere helsegevinster enn man kanskje skulle tro!

Sliter du med å falle til ro før sengetid og å finne en god søvnrytme? Da kan Sleepwell Forte hjelpe deg med å legge et bedre grunnlag for en god natts søvn. De naturlige virkestoffene bidrar nemlig til å normalisere den psykologiske funksjonen din og gir deg en beroligende effekt før du skal legge deg, slik at du kan våkne mer uthvilt og opplagt dagen etter. Prøv selv og kjenn forskjellen!

ha utstyret klart før eksamenNaturlig løsning: – Fungerer fantastisk bra med Sleepwell.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren Sleepwell Forte. Vi lar deg prøve en pakke til 50 % rabatt! NB: Tidsbegrenset tilbud, kun så lenge varelageret rekker

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for kun 79,- GRATIS FRAKT

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Sleepwell Forte for kun 79,- i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
 • - Som medlem får du 77% rabatt på første pakke, du betaler kun 79,-GRATIS FRAKT
  - Etter velkomsttilbudet (1 mnd.) vil jeg motta 2 måneders forbruk til kun 699,-
  - Nye pakker med doble forsendelser (a 699,-) leveres annenhver måned
  - Kontakt kundeservice for oppsigelse
  - 14 dagers full angrerett
  - Ingen bindingstid
 • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.