Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Søvnproblemer øker i takt med alderen

At eldre sliter med søvnvansker er ikke noe nytt. Selv om undersøkelser viser at omtrent halvparten av alle over 65 år rapporterer slike problemer, er det langt fra alle som får nødvendig behandling. Sliter du med søvnmangel? Slik kan du løse det – samt bedre søvnkvaliteten din.

Søvnproblemer hos eldre kjennetegnes av at døgnrytmen fremskyndes – det er vanskelig å sove sammenhengende gjennom natten, samtidig som det er vanskelig å holde seg våken om dagen, og forskjellen på natt og dag blir stadig mindre.

Det er vanskelig å sove sammenhengende gjennom natten, samtidig som det er vanskelig å holde seg våken om dagen

Mange eldre tar ikke bare én, men flere middagslurer i løpet av dagen. Selv om dette kan være deilig er det lurt å spare søvnen til natten. I tillegg er et godt tips mot søvnproblemer å være i aktivitet. Utfordringer og stimulans gjør deg trøtt, og for å få sove – ja, da må du være nettopp det – trøtt.

Årsaken til søvnvansker hos eldre

Å bo alene, ha depressive symptomer, begrenset aktivitet og bruk av beroligende midler er faktorer som hyppig forekommer i gruppen med søvnproblemer. I tillegg er kvinner i overgangsalderen særlig utsatt – for noen blir søvnmønsteret helt ødelagt med tilnærmet ingen søvn om natten.

Anbefalt mengde søvn vil være rundt 7,5 timer, men dette behovet kan variere stort fra person til person, og det er viktig å huske at søvnkvaliteten måles ut fra hvor mange timer med dyp søvn du har. Hos yngre er det vanlig at en firedel av nattesøvnen er i dette søvnstadiet, mens hos eldre reduseres den dype søvnen gradvis – og i enkelte tilfeller forsvinner den helt.

Hos eldre reduseres den dype søvnen gradvis – og i enkelte tilfeller forsvinner den helt

Årsakene til dette kan være mange – for eksempel kritiske hendelser og belastninger i livet, eller psykiske problemer som demens, angst og depresjon. Og det som utløste søvnvanskene er ikke nødvendigvis den samme faktoren som opprettholder den.

Men med alderdom kommer også helserelaterte problemer som kan gi dårlig søvnkvalitet. Det kan være alt fra smerter i hofteledd og bein, leggkramper og urolige ben – også kjent som restless legs.

Løsningen ligger ikke nødvendigvis i medikamenter

For å behandle disse somatiske problemene er det nødvendig med medikamenter. Men etter hvert som man blir eldre endrer også ulike organsystem i kroppen seg, og kan gjøre at man tåler medisin dårligere fordi den blir værende lenger i kroppen – og gir flere bivirkninger.

Mange tror derfor også at reseptbelagte sovetabletter er den beste løsningen for å forbedre søvnmønsteret, men disse skal aldri brukes i mer enn to til fire uker, da de kan begynne å virke mot sin hensikt og forstyrre søvnrytmen istedenfor å bedre den.

De kan begynne å virke mot sin hensikt og forstyrre søvnrytmen istedenfor å bedre den

Listen over legemidler som kan gi dårlig søvnkvalitet er lang. I tillegg kan sove- og beroligende medisiner gi abstinenssymptomer om du slutter brått med dem. I frykt for å bli avhengige velger flere å droppe sovetablettene til fordel for et naturlige urtetilskudd.

Naturlig måte å sove på – uten bivirkninger

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder en sammensetning av tre virkningsfulle urter; Kamilleblomst, sitronmelisse og humle som er tradisjonelt brukt ved stress og søvnrelaterte problemer. I tillegg bidrar Biotin og Vitamin B12 til normal funksjon av nervesystemer og psykologisk funksjon – og har også positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

En strøm av fornøyde kunder ønsker å dele sine gode erfaringer med Sleepwell Forte

En strøm av fornøyde kunder ønsker å dele sine gode erfaringer med Sleepwell Forte i håp om at det kan hjelpe andre med å sove bedre om natten – slik urtetilskuddet har hjulpet dem. Du kan blant annet lese historien til Lise (64) fra Horten, Reidun (62) fra Mo i Rana og Laila (69) fra Svelvik som har fått bedre søvnkvalitet – eller mange av de andre historiene på nettsiden til Sleepwell Forte som stadig oppdateres.

Sleepwell Forte et helt naturlig kosttilskudd uten bivirkninger, og kan dermed benyttes året rundt. I likhet med alt annet kroppen inntar, vil man reagere ulikt basert på individuelle forskjeller. Mens noen merker effekt umiddelbart, vil andre først merke det etter noen måneder med bruk.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.