Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

Spenningene slapp taket med Sleepwell Forte

– Jeg har blitt kontaktet av veldig mange som så reklamen jeg var med i. Spørsmålene gikk for det meste i hvordan Sleepwell Forte virker og hvordan de kunne bestille det. I tillegg har jeg fått mange gode tilbakemeldinger fra andre som også var veldig fornøyd med produktet, sier Marianne Setsaa.

53-åringen fra Bodø fortalte at hun slet med søvnproblemer i over ti år. Etter et samlivsbrudd var det mange bekymringer om hvordan hverdagen skulle bli alene med tre barn. Bekymringene gikk ut over nattesøvnen. Og den dårlige søvnkvaliteten påvirket også livskvaliteten.

Ble immun mot sovemedisinen

– Jeg prøvde å snakke med legen flere ganger, og ba om utredning for søvnproblemene mine. Jeg fikk ingen behandling foruten sovemedisinene, som jeg gikk på fra 2001. Til slutt ble jeg immun mot medisinene og bestemte meg for å slutte – men søvnproblemene fortsatte jo bare, sier Marianne.

Derfor kommer jeg til å fortsette å bruke Sleepwell Forte

Hun forteller at medikamentene gjorde henne veldig tung i hodet på dagtid, og det føltes nesten som bakrus. Mange opplever det på samme måten, derfor er det også mye skepsis til reseptbelagte sovemedikamenter av flere årsaker – blant annet avhengighet og bivirkninger. Hva er løsningen da? Jo, et naturlig preparat som kan gi deg bedre søvnsyklus.

Fikk overskudd og sammenhengende søvn

For omtrent to år siden kom Marianne over en annonse på nett for Sleepwell Forte. Etter å ha lest om produktet bestemte hun seg for å bestille en prøvepakke av naturpreparatet fra Natura Lab. Hun forteller at hun har brukt det daglig siden.

– Jeg fikk så god effekt og sov veldig godt. Etter at jeg begynte å ta Sleepwell Forte føler jeg meg mer opplagt og har fått mye mer energi. Jeg har rett og slett et mye bedre liv.

Marianne var mye plaget av smerter i rygg og skuldre etter flere år med tunge løft i jobber som renholdsmedarbeider og assistent for elever med funksjonshemninger. Hun klarte rett og slett ikke å slappe ordentlig av og var mye anspent.

Jeg fikk så god effekt og sov veldig godt. Etter at jeg begynte å ta Sleepwell Forte føler jeg meg mer opplagt og har fått mye mer energi

– Det tok noen dager før det hadde full effekt, men jeg ga ikke opp. Etter to tabletter en time før leggetid ble jeg avslappet og rolig i kroppen, og i tillegg sovnet jeg raskt. Neste morgen var jeg uthvilt og lett i hodet. Om dagene hadde jeg nytt overskudd og om nettene – sammenhengende søvn! Derfor kommer jeg til å fortsette å bruke Sleepwell Forte, sier Marianne.

Naturlig kosttilskudd

Urtebaserte Sleepwell Forte inneholder blant annet kamilleblomst, sitronmelisse og humle som virker avslappende og derfor fører til raskere innsovning og bedre søvnkvalitet. I tillegg inneholder preparatet Biotin som bidrar til et velfungerende nervesystem og Vitamin B12 som bidrar til normal psykologisk funksjon.

Sleepwell Forte bidrar til et bedre søvnmønster og du får en mer uthvilt hverdag på naturlig vis. I likhet med alt annet du inntar vil kroppen reagere ulikt. Noen merker effekt omtrent umiddelbart, mens andre først opplever effekt etter flere måneders bruk.

– Jeg syns det er viktig å gi produktet en sjanse. Man må ikke gi opp med en gang om det ikke virker etter én dag. Det er stor forskjell på folk, og det vil kanskje ta litt tid før det virker like bra for enkelte, men det er absolutt verdt å prøve, avslutter Marianne.

Sliter du med søvnproblemer og ønsker en jevn, uavbrutt og en sunn søvnsyklus gjennom hele natten? For kun 149 kroner kan du få første måneds forbruk av Sleepwell Forte. Du får gratis frakt og ingen bindingstid – slik at du trygt kan prøve det naturlige preparatet fra Natura Lab.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.