Søvninformasjon For bedre helse

Klikk her for å bestille!

En travel bestemor trenger søvn

Søvnproblemer kunne gjøre selv hyggelige ting til et ork. Etter Elfrid Vatne begynte med Sleepwell Forte, fikk hun mer overskudd til familie og venner.

Hjemme hos Elfrid Vatne på Kongsberg er det ofte liv og røre. 70-åringens dør står alltid åpen for barnebarna og vennene deres, men som mange besteforeldre vet: En aktiv tilværelse fordrer en god natts søvn.

– Derfor er jeg takknemlig over å ha fått så god hjelp med mine søvnproblemer. For meg er forskjellen på en dag med og uten god nattesøvn virkelig stor, forteller Elfrid.

Smerter

Elfrid sine søvnproblemer startet med at smerter i hofte og rygg ofte holdt henne våken store deler av natten. Og selv om smertene forsvant etter en operasjon, vedvarte problemet.

Jeg er takknemlig over å ha fått så god hjelp med mine søvnproblemer

– Jeg kunne ligge våken i timevis. På morgenen var jeg stiv og støl i kroppen og «tom» i hodet. Søvnmangelen gikk ut over humør og overskudd, og jeg måtte ta meg sammen for å gjennomføre selv de hyggeligste og koseligste ting.

Som natt og dag

Elfrid har erfaring med både naturpreparater og smertestillende. Hun har også forsøkt vanlige sovemedisiner, men forteller at langt de fleste preparatene virket dårlig og at medikamentene ga henne «hangover».

– Derfor syns jeg det er fantastisk at jeg oppdaget Sleepwell Forte. Først tenkte jeg at det ikke kunne være mulig at et produkt med bare naturlige ingredienser kunne utgjøre en så stor forskjell. Men nå sover jeg godt, og våkner med nytt overskudd som jeg kan bruke på familie, venner, turer i skog og mark, hagearbeid og alt det andre jeg ønsker å fyllet livet med.

Anbefalte Sleepwell Forte til far (97)

Elfrid forteller at hun også har anbefalt Sleepwell Forte til sin far. Magnus Vatne er 97 år, og bor på sykehjem i Ørsta. Elfrid forteller at faren slet han med dårlig nattesøvn og søvnproblemer lenge før han flyttet på sykehjem. Han våknet oftest litt utpå natten, for så å sovne igjen like før han egentlig ønsket stå opp.

Allerede den første natten sov far mye bedre, og han følte seg roligere i kroppen

– Han har brukt smertestillende og innsovningstabletter, men etter hvert virket disse dårlig. Til tross for sterkere medikamenter våknet han fortsatt om natten, med påfølgende problemer med å sovne. I tillegg følte han også en nummenhet i kroppen, forteller Elfrid.

Etter å ha hørt om datterens erfaringer, ønsket Vatne å prøve Sleepwell Forte. Samtidig som han fikk halvert dosen på innsovningstablettene. Det ga nærmest umiddelbar positiv effekt.

– Allerede den første natten sov far mye bedre, og han følte seg roligere i kroppen da han våknet. Nå forteller han om stabil og god søvn, og at han våkner uthvilt. Far er ikke i tvil om at Sleepwell Forte skal ha æren for at han igjen sover godt igjen etter så mange år med søvnvansker, sier Elfrid.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende, og kan føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat, som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Preparatet kan bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og slik kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Sleepwell FortePrøv Sleepwell nå

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Fyll ut skjemaet for å motta din pakke.

Tips en venn eller kollega!

Vi feirer over
300 000 solgte forpakninger

Bestill Sleepwell Forte for HALV PRIS. Kun 179,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.
  • Sleepwell Forte til kun 179 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 716 kr. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell Forte for kun 358 kr per måned (716,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!
  • Gratulerer! Med denne koden får du din første pakke til 99,-


Ja takk! Jeg vil bestille Sleepwell Forte til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta Sleepwell for kun 349,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

Har du ennå ikke prøvd Sleepwell Forte?

Vi er stolte over at tusenvis av kunder i hele norden velger Sleepwell Forte som sitt foretrukne søvntilskudd. Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingen vi har fått, og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 300 000 solgte forpakninger, og det vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Sleepwell Forte-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.